Hoşgeldiniz  

KETAV BAŞKANI TOPALOĞLU OLDU

SEMİH KÖKEN | 31 Mayıs 2019 | Oteller A- A+

KETAV BAŞKANI TOPALOĞLU OLDU

KETAV’ın Yeni Başkanı Belediye Başkanı Topaloğlu Oldu

Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı’nın (KETAV) olağanüstü mütevelli heyeti toplantısında Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, KETAV’ın yeni başkanı oldu. 
Göynük Mahallesinde Mirage Park Otel’de düzenlenen toplantıya Başkanı Topaloğlu’nun yanı sıra, Kemer Kaymakamı Hüseyin Karameşe, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı ve KETAV Yönetim Kurulu Üyesi Osman Ayık ve eski yönetim kurulu üyeleri katıldı. 
Toplantı, divan başkanı ve yazmanların seçimiyle başladı. Toplantıda, bir önceki dönemde yapılan bazı çalışmalar hakkında bilgiler verildi. 
Türkiye’de ilk defa bölgesel tanıtım vakfı olarak kurulan KETAV’ın olağanüstü mütevelli heyeti toplantısında konuşan Kaymakam Karameşe, Kemer’de güçlü bir kabiliyeti olan sivil toplum kuruluşunun olmadığını söyledi. 
Karameşe, Kemer’in çok özel bir yer olduğunu belirterek, KETAV’ın yönetim kurulunda önemli turizmcilerin olduğunu ancak faaliyet olarak sadece iki tane kültürel etkinliğin yapıldığını kaydetti. 
Kaliteli kültür ve sanat etkinliklerini hep birlikte yapmak için beraber çalışacaklarını ifade eden Karameşe, Antalya Valisi Münir Karaloğlu’nun da doğal üye olduğunu ve Belediye Başkanı Topaloğlu’nun KETAV’ın başkanı olmasını desteklediğini söylediğini bildirdi. 
TÜROFED Başkanı Ayık ise KETAV’ın hiçbir bölgenin yapmadığı bir takım işleri yaptığına değinerek, KETAV’ın yeni bir döneme gireceğini ve önemli işlere imza atacağına inandığını kaydetti. 
Başkanımız Topaloğlu da KETAV’ın önemli işlere imza attığını bildiklerini belirterek, “KETAV, özellikle sanat ve su altı ile ilgili etkinliklerde güzel işler yapıyor. Mesela Antalya açıklarında 3 bin 600 yıllık bir batık var. Kemer’de su altı müzesi yapılma düşünceleri ve bazı adımlar var. Bu konuda biz belediye olarak işten kaçmayız. Bu işin içerisinde yer almaya hazırız. Biz Kemer’i belli bir yere getirmek istiyorsak güç birliği yapmak zorundayız.” diye konuştu. 
Daha önceki KETAV Başkanı Mustafa Gül’ün istifasının ardından Belediye Başkanı olarak kendisinin KETAV Başkanı seçildiğini anlatan Başkan Topaloğlu, “KETAV’ın başkanı seçildik. Amacımız, Kemer’i tüm ülkelerde en iyi şekilde tanıtmak. Kemer’de otelleri olan ama KETAV’a üye olmayan arkadaşlarla da oturup üyelik konusunu görüşeceğiz. Güç birliği yaparak KETAV ve Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği’ni de (KETOB) aynı bina içerisinde toplayacağız. Kaymakamımız da bu işin üzerine çok düşüyor. Önümüzdeki günlerde Kemer’i yurt içi ve yurt dışında tanıtmak için kollarımızı sıvayacağız.” İfadelerine yer verdi. 
Başkanı Topaloğlu, KETAV’ın başkanı seçilmesinde kendisine destek veren yönetim kurulu üyelerine de teşekkür etti. 
Vatandaşların Kadir Gecesi’ni de kutlayan Topaloğlu, herkese barış, huzur ve sevgi dolu günler diledi. 
KETAV’ın yeni yönetim kurulu ise şöyle oluştu: 
KETAV Başkanı Necati Topaloğlu
Asil Üyeler, Volkan Yorulmaz, Aydın Aytuğ, Oya Narin, Ethem Okudur
Yedek Üyeler, Aşkın Kahraman, Alper Er, Fikret Demirtürk ve Aziz Dinçer
Denetim Kurulunda ise asil üyeler Osman Ayık, Doğan Doğu, Asım Burak Kıpcak, denetim kurulu yedek üyeler de Turgut Gür, Sefa Gürman ve Levent Toper’den oluştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle