Hoşgeldiniz  

Kemer’de Bahar Konseri Muhteşemdi

Semih Köken | 08 Mayıs 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kemer’de Bahar Konseri Muhteşemdi


Kemer Belediyesi, Kemer Halk Eğitim Merkezi Türk Sanat Müziği Korosu Şef Bahriye Kocadağ yönetiminde hazırlamış olduğu Bahar Konseri Kemer Belediyesi Kültür Salonunda yapıldı.
Kemer Belediyesi, Şef Bahriye Kocadağ yönetimindeki (TSM) Türk Sanat Müziği Korosu Sunuculuğunu Cansın Erol’un yaptığı 40 kişilik kadrosu ile davetlilere unutulmaz bir gece yaşattılar.


Kemer Belediyesi Kültür Salonu’nda Cumartesi akşamı halka açık ve ücretsiz olarak verilen konsere ilgi oldukça fazlaydı, konseri Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve Eşi Neşe Gül ile birlikte izlerken zaman zaman şarkılara eşlik ettiler. Bazı davetliler konseri ayakta izlerken 40 kişilik koro ekibi sundukları şarkılarla davetliler tarafından adeta ayakta alkışlandılar.
Başkan Mustafa Gül yaptığı kıssa konuşmada; Türk Sanat müziğine olan hasretimizi gideren bu etkinliği çok önemsiyoruz ve övgüye layık buluyoruz. Türk Sanat Müziği korosunun şefi ve yönetmeni Sayın Bahriye Kocadağ ve sanatçılarına ve saz ustalarına, saygılarımı sunuyorum” dedi.
Ayrıca başkan Gül’de kıssa bir dörtlük okuyarak sanatçılara moral verdi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle