Hoşgeldiniz  

Başkan Türel: “EXPO’yu el birliği ile Antalya’ya yakışan şekilde tamamlayacağız”

Semih Köken | 15 Aralık 2015 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Kazım Aydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i makamında ziyaret etti. Aydın’a başarılar dileyen Türel, EXPO’nun olimpiyatlara eş değer bir organizasyon olduğunu söyledi.

 

EXPO Genel Sekreterliği’ne atanan Kazım Aydın, Başkan Türel’e nezaket ziyaretinde bulunduğunu ifade etti. Aydın “EXPO 2016 Projesi için desteklerinizi bekliyorum. Hem Antalya’nın hem ülkemizin yüz akı projesi olacak inşallah. Birlikte en güzelini yapacağımızı düşünüyorum” dedi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Türel, “Kazım Bey’e yeni görevinde başarılar diliyorum. Kendisi tecrübeli bir arkadaşımız. EXPO sadece Antalya için değil, Türkiye için de önemli bir proje. Uluslararası boyutu olan milli bir proje. Böylesi milli bir projeyi en iyi şekilde tamamlamak, hepimizin en büyük gayreti” diye konuştu.

 

Yeni Genel Sekreter Kazım Aydın’a her noktada destek olacaklarını ifade eden Türel, “Olimpiyatlara eş değer bir organizasyon olarak nitelendirilen EXPO projesini el birliğiyle Antalya’ya, memleketimize yakışır şekilde tamamlayacağız.  Antalya’ya, ülkemize layık bir noktaya taşıyacağız. Ben hayırlı olsun diyor, her türlü desteği vereceğimizi yineliyorum” şeklinde konuştu.Expo Genel sekreteri ziyaret (2)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle