Hoşgeldiniz  

Tekirovalı Hanımlara Nakış Semineri

SEMİH KÖKEN | 14 Kasım 2014 | Yaşam A- A+

Kemer Belediyesi Bindallı Makineleri A.Ş. işbirliği ile gerçekleşen seminerde Tekirovalı bayanlara dikiş ve nakış eğitimi verilmeye başlandı.

Kemer Belediyesi Kuzdere Semtevi bünyesinde Tekirova Mahallesinde Belediye Hizmet binasında yeni açılan ve Kemer Belediyesi tarafından Kursiyerler için, bir adet Ovarlık makinesi, bir adet Sanayi Tipi 9 adet dikiş ve nakış makinesi alındı.
Yeni alınan dikiş makineli ile eğitime başlayan Tekirovalı hanımlara, Eğitim Koordinatörü Gülser Aydın tarafından verilen eğitime ilgi büyük oldu.
Bindallı Eğitim Koordinatörü Gülser Aydın, makinenin otomatik nakış işi ayarlanması, kasnak aparatının yerleştirilmesi ve desen seçimi konularında kursiyerlere bilgiler verdi. Birçok konuda uygulamalı bilgiler veren Aydın, seminere katılan kursiyerlerin sorularını da yanıtladı. Yeni açılan Kurs için, Tekirovalı Bayanlar ise Belediye Başkanı Mustafa Gül’e teşekkür ettiler.

Eğitim seminerine katılarak kursiyerlere başarı dileklerini ileten Başkan Mustafa Gül, Kuzdere Semt evimiz bugüne kadar çok önemli işlere imza attığını söyledi. Gül “Kemer Belediyesi olarak Kuzdere Semt evimiz kurulduğundan bu güne kadar kurslarımızda hep ilkleri başlattık. Bugüne kadar binlerce kursiyerimizi meslek sahibi yaptık. Kurslarımıza katılan Kemerli hanımlarımıza ve onların eğitimi için fedakarca görev yapan eğitmenlerimize teşekkür ediyorum. Artık büyüyen bir aile olduğuna da değinen Başkan Mustafa Gül, İleri ki zamanlarda Belediyemize yeni bağlanan Belde mahallelerimizde de Tekirova mahallemizde olduğu gibi Kadınlarımız için kurs eğitim merkezi açacaklarının altını çizdi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle