Hoşgeldiniz  

Pyramids Group Fuarcılık Antalya’da

Semih Köken | 11 Eylül 2015 | Yaşam A- A+

Dünyanın birçok şehrinde düzenlediği fuarlarla bölgenin ticaret hacmine katkı sağlayan Pyramids Group, turizmin başkenti Antalya’yı merkez üssü seçti.

**

Uluslararası fuarcılık alanında 22 yıldır hizmet veren Pyramids Group, yeni ofisini Antalya’da açtı. Çağlayan Mahallesi’ndeki açılışa Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Akdeniz İhracatçılar Birliği Başkanı Mustafa Satıcı ve birçok sektör temsilcisi katıldı. Pyramids Group Yönetim Kurulu Başkanı Mohamed Hashem, CEO Tolga Tezel ve Genel Müdür Server Seçer’in ev sahipliğini yaptığı açılışta kentte düzenlenecek fuarların tanıtımı yapıldı.

ANTALYA’YI MERKEZ ÜS SEÇTİK
Avrasya ve Ortadoğu’dan getirecekleri katılımcılarla bölge ekonomisinin ticaret hacmine büyük bir katkı sağlayacaklarını dile getiren Seçer, “Biz herkese iş yaptıran sektörleri çalıştıran bir unsuruz. Yurt dışında 42 fuar yapıyoruz. Türkiye’de en güzel fuar yapılacak yer Antalya deyip burayı merkez üs seçtik. Antalya City Expo, Turkey Stone Antalya, Antalya Ceramica, Avrasya Aydınlatma ve Elektrik ile Investeurasia fuarlarını düzenleyeceğiz. Fuarlarımızın sayısı her geçen yıl artacak. Bölgeye yılda 3- 4 milyar dolarlık ticaret hacmi sağlamayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Kendileri için önceliğin ekonomiye katkı sağlamak olduğunu aktaran Mohamed Hashem, “Profesyonellerle son teknolojiyi buluşturmak için çalışıyoruz” dedi. (DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle