Hoşgeldiniz  

Tolga Cömertoğlu’dan Antalyaspor’a yeşil ışık

SEMİH KÖKEN | 15 Nisan 2015 | Antalya Haber, Spor A- A+

Kırmızı beyazlı taraftarların Başkan Gencer’e istifa çağrısı üzerine Tolga Cömertoğlu, başkanlık için kulübe yeşil ışık yaktı.

Turizmci ve işadamı Tolga Cömertoğlu, Antalyaspor’a başkan olacağını resmen duyurdu. Antalyaspor’un ligde aldığı bir başarılı bir başarısız sonuçlardan sonra taraftarlar Başkan Gültekin Gencer’i istifaya davet etmiş ve mevcut başkan birisinin göreve talip olması durumunda ise koltuğu bırakacağını söylemişti. Kırmızı beyazlı taraftarların istifa çağrısı üzerine Tolga Cömertoğlu, başkanlık için kulübe yeşil ışık yaktı.

 

Bir televizyon programına katılan Turizmci Tolga Cömertoğlu, yaptığı açıklamalarla gündeme oturdu. PTT 1. Lig’de istikrarsız bir sezon geçiren Antalyaspor’da başkan adayı olması için taraftarın işaret ettiği isim olan Cömertoğlu, yaptığı açıklamalarla adaylık sinyali verdi. Başkan olması halinde sportif başarı vaadinde bulunmayacağını söyleyen Cömertoğlu, camiada ciddi bir sürtüşmenin olduğunu ve şartlarının yerine gelmesi halinde birlik oluşturmak için aday olabileceğini vurguladı.

Antalyaspor Yönetimi, Antalyaspor Kulübü Vakfı ve Antalyaspor Kulübü Derneği arasında bir sürtüşmenin olduğuna dikkat çeken Cömertoğlu, “Taraftarla yönetim arasındaki yaşananlar da ortada… Bu ortamda ‘sportif başarı sağlayacağım’ diyerek aday olmam. Taraftar gruplarının barışması şartıyla aday olabilirim ki onlardan da bu konuda söz aldım. Uzun vadede başarı için öncelikle camianın bir araya gelmesi lazım.” dedi.

 

 

Başkan olması halinde neler yapacağından da bahseden Cömertoğlu sözlerine şöyle devam etti: “Bu takım lider olur, bu takım şampiyon olur. Demiyorum. Antalyaspor dağılıyor, bunu önlemek için bu yola girdim. Bu takımın ruhunun yerine gelmesi lazım. Hatta kuracağım yönetimde taraftar temsilcilerinden isimler de olacak. Taraftarı anlayan, onları tanıyan, onlardan birilerine kuracağım olası yönetimde yer vermeyi düşünüyorum.”

Bir dönem Antalyaspor başkanlığı için adı geçen Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş da canlı yayına telefonla bağlanarak, Tolga Cömertoğlu’nu desteklediğini ve katkı sağlamak için hazır olduğunu vurguladı.

 

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle