Hoşgeldiniz  

ETO’O İLK ANTRENMANINA ÇIKTI

SEMİH KÖKEN | 08 Temmuz 2015 | Antalya Haber, Spor A- A+

Spor Toto Spor Lig ekiplerinden Antalyaspor, yeni sezon hazırlıklarını Davraz kampında sürdürüyor. Transfer döneminde Samuel Eto’o, Ondrej Celustka, Mbilla Etame, Kadir Bekmezci, Chico gibi futbolcularla kadrosunu güçlendiren kırmızı beyazlı takım, kampta günde çift antrenman yapıyor. Antrenör Yusuf Şimşek yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda Kamerunlu golcü Samuel Eto’o ile Mbilla Etame ilk defa takımla çalıştı.

Antrenman sonunda gazetecilerin sorularını yanıtlayan antrenör Yusuf Şimşek, futbolcuların kampta güzel bir çalışma dönemini geçirdiğini belirtti. Eto’o’nun kendisine Antalyaspor için elinden geleni yapacağını belirttiğini anlatan Şimşek, “Eto’o

düzgün, efendi, çok çabuk kaynaşabilecek bir oyuncu, bunu gördük. Bugün de ilk antrenmana çıktı. Eto’o artık bizim oyuncumuzdur. Diğer oyuncularımız da Eto’o’yu tanıyor. Dün akşam görüştüler. Büyük futbolcu olmasına rağmen düzgün bir adam, centilmen bir adamö diye konuştu.

Gazetecilerin Ronaldinho ile ilgili sorusuna ise Şimşek, detaylı bilgisi olmadığını söyledi. Diarra’a’nın özel izinli olması nedeniyle kampa katılmadığını anlatan Şimşek, transfer sürecinde 1-2 oyuncuyu da kadroya katmayı planladıklarını kaydetti. Antalyaspor’un asansör takım olmayacağını vurgulayan Şimşek, “Antalyaspor’un hedefi ligi ilk 8 içerisinde bitirebilmekö dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle