Hoşgeldiniz  

Selçuklu Av Köşküne Anlamlı Ziyaret

Semih Köken | 07 Aralık 2015 | Antalya Haber, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Akdeniz Üniversitesi Akdeniz Uygarlıkları ve Araştırma Enstitüsü, Akdeniz Ortaçağ Araştırmaları Anabilim Dalı’nca tertip edilen “Anadolu Selçuklu ve Beylikler Devrinde Mutfak Kültürü” konulu konferansı vermek üzere Antalya’ya gelen Sakarya Üniversitesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Haşim ŞAHİN, Ortaçağ Anabilim Dalı öğretim üyeleri ve öğrencileri ile konferans öncesi Kemer’de bulunan Selçuklu Av Köşkünü ziyaret ettiler.
Kemer Belediye personeli ilçeye gelen misafirleri yalnız bırakmayarak, onları en güzel şekilde ağırlayarak Kemer’in tanıtımı için büyük katkı sağladılar.
Selçuklu Av Köşkü için Kemer’e gelen Misafirler adına Akdeniz Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Mehmet Emin Şen, Yrd. Doç. Dr. Zeynep Güngörmez, Yrd. Doç. Dr. Cemil Çelik, Kemer Belediye Başkanlığı’nın bu nazik misafirperverliğine memnuniyetlerini ve teşekkürlerini arz ettiler.
AKDENİZ ÜNVERSİTESİNDE KONFERANS
Bu gün saat 14:00’de Akdeniz Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Bumin Kağan Salonunda düzenlenecek konferansa tüm tarih ve kültür sevenleri davet etiklerini ifade ettiler.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle