Hoşgeldiniz  

ÖZKARA “SAHTE KAÇAK MERDİVEN ALTI İÇKİYLE İŞİMİZ OLMAZ”

SEMİH KÖKEN | 23 Eylül 2020 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

ÖZKARA “SAHTE KAÇAK MERDİVEN ALTI İÇKİYLE İŞİMİZ OLMAZ”

Geçtiğimiz hafta Kemer in Göynük  mahallesinde jandarma baskını ile kaçak içki yakalandı adı altında ulusal bir Ajans haber yapmıştı. Haberde Göynük te bulunan bir depoda  kaçak içkiler yakalandığından bahsedilmiş ve gerekli işlemlerin başlatıldığı içkilere el  konulduğu dile getirilmişti.

Kemerhaber.com olarak bu haberi bizde girdik ve yayınladık. Daha sonra bize  ulaşan şirket sahibi Altunay  Özkara konu hakkında bilgi verdi ve açıklamalarda bulundu.

Habere konu  depoya gittiğimizde tesisi bize gezdiren Özkara  şunları söyledi. Özkara “bizim kesinlikle kaçak, bandrolsüz , merdiven altıyla işimiz olmaz bizi herkes tanıyor 2017 den bu yana içeçek satışı yapıyoruz. Yapılan işlem kamuoyuna yanlış yansıltıldı. Öyle ki BİZ BU DEPOYA 2020 nin Şubat ayında geçtik Pandemi sürecinde ruhsatımızın  süresi varken burada faaliyetimize devam ettik , depomuzu taşıyaçağımız  için ruhsatımızı yenilemedik bu arada elimizde kalan ve depo da  olan mallarımız hakkında idari bir işlem yapıldı. Bakın tutanakta  yazıldığı gibi hiç bir şekilde kaçak veya bandrolsüz bir içki bulunmadığı kayıt altına alındı.

Tarım ilcenin görevlilerince  Resmi tutanakta yazıldığı gibi hiç bir şekilde kaçak olmadığı  ve bandrolerinin olduğu ve faturalarının olduğu tespit edilmiştir. Diyerek kayıt altına alınmıştır.

İşte bunlarda faturalarımız bizim kaçakla bandrolsüz ve merdiven altı  işlerle işimiz olmaz olay sadece Ruhsat süremizin bitmesiyle alakalıdır.Biz işimizin başındayız dört yıldır olduğu gibi  işimize gücümüze devam ediyoruz” dedi.

Olayın tamamen bir mizansen olduğu dile getiren Altınay Özkara olaydan dolayı mağdur olduklarını dile getirerek haber yapan ajans  yetkililerini doğru bilgi almadan kamu oyunu yanıltıklarını da dile getirdi.

Görüşlerini aldığımız iş yeri sahibi Altınay  Özkara  bundan sonra Antalya da  da ürün çeşidimizi çoğaltarak hizmet vermeye devam edeceğiz , diyerek bu işte doğru dürüst çalışanların her zaman başarılı olacağını çamur ve iftiraların doğru dürüst işini yapanlara yapışmayaçağının altını bir kez daha  altını çizdi.

Ayışığı gazetesi ve  www.kemerhaber.com olarak  Atalay Özkara ya başarılar diliyoruz.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle