Hoşgeldiniz  

İNTİHAR VAKASI SON ANDA ÖNLENDİ

SEMİH KÖKEN | 23 Eylül 2020 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

İNTİHAR VAKASI SON ANDA ÖNLENDİ
EVLAT ACISI ÇATIYA ÇIKARDI ABLANIN FEDAKARLIĞI HAYATINI KURTARDI
Antalya’da bunalıma girerek 3 katlı binanın çatısına çıkan adam, son anda ablası ve komşuları tarafından kurtarıldı. Kurtarıldıktan sonra kendisini evin bir odasına hapseden Atakan K. sağlık ekibin tarafından ikna edilerek hastaneye kaldırıldı.
YAZLARI KEMER’E GELİYORDU
Edinilen bilgiye göre Kemer ilçesi Aslanbucak Mahallesi’ndaki bir sitede meydana gelen olayın kahramanı 40 yaşındaki Atakan K., Almanya’da yaşıyordu ve yaz aylarında Kemer’deki evine geliyor, annesi ve ablasıyla birlikte vakit geçiriyor, bu arada bazı inşaat projelerine de katkıda bulunuyordu.
OĞLUNUN ACISINI UNUTAMADI İLAÇLARINI UNUTTU
Atakan K.’ın kalbinde, 7 yıl önce yakalandığı amansız hastalıktan çok genç yaşta kaybettiği oğlu Orkun’un acısı yer etmiş, ne kadar işine odaklanmaya çalışsa da hafiflememişti yangısı.
İlaçlardan destek alıyordu ama bu yaz gelirken ilaçlarını unutmuş veya getirmemişti. Biraz sıkıntılıydı.
Kemer’deki odasının duvarlarını süsleyen oğlunun fotoğraflarını gördükçe kahroluyordu.
İLAÇ YETMEDİ ÇATIYA ÇIKTI
Sabah saatlerinde sıkıntı yaşadı, gelen sağlık ekibi ilaç uygulayıp gitti. Bu ilaç Atakan K’ın sıkıntısını gidermemiş olacak ki, akşam üstü birden binanın çatısına çıkıp aşağıya bakmaya başladı. Sitenin havuzunda bulunan kadın ve çocukların dehşete düşüp çığlıklar atmaya başlamasıyla durumu farkeden abla N.K. hemen çatıya çıkıp kolundan asılarak kardeşini geriye çekmeyi başardı. Fedakar kadın böylece Atakan K.’ın 10 metreden zemine düşmesine, zaten üzücü olan durumun bir faciaya dönüşmesine engel oldu.
ODASINA KAPANDI ZOR İKNA EDİLDİ
Olayı gören komşularının yardımıyla çatıdan indirilen Atakan K. bu kez de kendisini odasına kilitledi. Annesi, ablası komşuları üzüntü içindeydi.
Vatandaşların haber vermesi ile olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevkedildi. Bu ekipler eve girerek Atakan K.’i odasının kapısını açması ve tedaviyi kabul etmesi konusunda ikna çalışmaları yaptılar ve sonunda kaskatı kesilmiş acılı adam odasının kapısını açtı. Atakan K., ailesi ve komşularının üzgün bakışları altında ambulansa konularak Kemer Devlet Hastanesi’ne sevkedildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
GazeteKemer
https://www.facebook.com/mukemaneci/videos/2773519512927821
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle