Hoşgeldiniz  

ASAT’ta deprem !

SEMİH KÖKEN | 18 Temmuz 2020 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

ASAT’ta deprem !
Son günlerde adı sıkça kamuoyu eleştirileriyle gündeme gelen ASAT’a Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek el attı. ASAT Genel müdür Yardımcısı İbrahim Tuncer başta olmak üzere bir çok yönetici görevden alındı. Genel Müdür İbrahim Kurt ise yıllık izne ayrıldı.

Edinilen bilgilere göre, özellikle pandemi döneminde yüksek meblağlı su faturalarıyla ve geçtiğimiz günlerde CHP İl Başkanı Nusret Bayar tarafından AKP Alanya İlçe binasında iki yıldır kaçak su kullanıldığına ilişkin açıklamasıyla gündeme gelen ASAT’ta (Antalya Su ve Atıksu İdaresi) yönetim kademesindeki deprem dün akşam saat 20.00 sularında gerçekleşti. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in talimatıyla önce ASAT Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Tuncer görevden alındı. Tuncer’in yerine ASAT’a daha önce TASKİ’den (Tekirdağ İnşaat Yatırım Daire Başkanlığı)  gelmiş olan Recep Çallı getirildi. İbrahim Tuncer’den boşalan ASAT Yönetim Kurulu Üyeliği’ne ise Genel Müdür Yardımcısı Ümit Taban getirildi.

 

GENEL MÜDÜR İZNE ÇIKTI !

Görevden alınan bir diğer isim de Bilgi İşlem daire Başkanı Düha Başdoğan oldu. Başdoğan’ın yerine henüz atama yapılmazken, görevine son verilen Su Şebeke ve Arıtma Tesisleri Daire Başkanı Hasan Hüseyin Sülü’nün yerine mühendis Osman Sütçü getirildi. Yine görevden alınan aynı daireye bağlı Su Şebeke Şube Müdürü İsmail Ümit Ünal’ın yerine de mühendis Sercan Yanık atandı. Bu arada ASAT Alanya Şube Müdürü Mehmet Oral ile Gazipaşa Şube Müdürü Ufuk Sadedoğan da görevlerinden alınan yöneticiler arasında. Buralara da henüz atama yapılmadı. Öte yandan, ASAT Genel Müdürü Avukat İbrahim Kurt’un yıllık izne ayrıldığı öğrenildi.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle