Hoşgeldiniz  

ZABITADAN BAYRAM ÖNCESİ DENETİM

Semih Köken | 19 Haziran 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

ZABITADAN BAYRAM ÖNCESİ DENETİM

 

Kemer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Ramazan Bayramı öncesi Kemerlilerin huzur ve güven içinde alışveriş yapabilmeleri için denetimlerini arttırdı.
Bayram öncesi ilçe genelinde Zabıta ekiplerinin gerçekleştirdikleri denetimlerde özellikle tatlı, pasta, börek ve şekerleme imalathaneleri ile pastaneler büyük bir titizlikle denetlendi.
Yapılan denetimlerde, vatandaşların tükettiği ürünlerde kullanılan malzemelerin hijyen ve son kullanma tarihi konularında esnaflar uyarılırken, işletmelerin üretim, depolama, dinlendirme, gramaj, paketlenme ve etiketlemede özenli davranıp davranmadığını ve kurallara uygun bir şekilde çalışıp çalışmadığını inceleyen belediye ekipleri denetimlerini bu hususları göz önünde bulundurarak sürdürüyor.
Kemerlilerin sağlıklı gıda tüketebilmesi için yapılan denetimlerin arttırıldığını kaydeden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Halkımızın sağlığı için, gıda ile ilgili tüm işletmelerde ani denetimler yapmaya devam edeceğiz. Gıda satan işletmelerdeki denetimlere diğerlerine oranla daha fazla önem göstererek, olası olumsuzlukların önüne geçmeyi hedefliyoruz. Bayram öncesi yaptığımız bu denetim vesilesiyle tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı da kutluyorum. “ dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle