Hoşgeldiniz  

Yabancı Turistlerin Yeni Eğlencesi

Semih Köken | 05 Haziran 2017 | Antalya Haber, Gündem, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

Yabancı Turistlerin Yeni Eğlencesi

 

Kulub Krıstall Disko Ve Ginza Tur’un Eğlence Gecesi turistlere unutulmaz gece yaşatamaya devam ediyor.

Kemer Sahillerinin göz kamaştırıcı ışıklarının vurduğu mavi sular üzerinde en büyük Disco Teknenesinde çılgınca eğleneceğiniz ve unutamayacağınız Yat partisine davetlisiniz. Denizin üzerinde gece hayatının ateşi etrafınızı sararken Kemer’in muhteşem gece manzarası başınızı döndürecek.

Kemer geceleri önce Müzik eşliğinde tekne turu ve hiç bitmeyen sınırsız bir eğlence Kulub Crıstall Diskoda sabahın erken saatlerine kadar devam eden baş döndürücü partilere devam ediyor.

Tekne ile Kemer otellerin önünden Kındıl Çeşme doğru süzülürken güvertede gecenin ve dansın heyecanını iliklerinize kadar hissedersiniz. Kemer’in ışıltılı berrak suları üzerinde tanık olacağınız bu benzersiz ve göz kamaştırıcı gecede ise tura katılanlar unutulmaz bir gece yaşıyorlar.
Teknede enerjinizin tavan yapacağı birbirinden güzel kızlar dans Partisi ile birbirinden lezzetli kokteyllerin ve içinizi titretecek tempoda müziklerle dans etmenin tadını çıkarırken dönüş yolunda ise araçlarla Ginza Tur araçları ile misafirler eğlenceye Kulub Krıstall Diskoya götürülerek devam ediyor.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle