Hoşgeldiniz  

UYUŞTURUCU TACİZ ÇETESİ TESİSATÇI ,TOSTÇU ,GAZETECİ

SEMİH KÖKEN | 21 Aralık 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

UYUŞTURUCU TACİZ  ÇETESİ TESİSATÇI ,TOSTÇU ,GAZETECİ

KEMERDE HER GEÇEN GÜN ŞAŞIRMADIĞIMIZ OLAYLAR OLMAYA DEVAM EDİYOR.

 

 

Kemerin tanınmış simalarının adının karıştığı olay geçtiğimiz hafta Kemer merkez de yaşandı.

 

Kemer Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin operasyonu kemerde çok ilginç ve bir o kadarda tüm kemeri ilgilendiren bir olayı gün yüzüne çıkardı.Kemer Emniyet Güçleri şikayet üzerine küçük yaşta kızlara uyuşturucu temin ederek cinsel istismarda bulundukları iddiası la çeşitli meslek guruplarından 5 kişiyi göz altına aldı.

Genç ve küçük yaşta  kız çocuklarına uyuşturucu temin etmek ve cinsel istismarda bulunmak  iddiasıyla Nöbetçi mahkemeye çıkartılan şüphelilerden 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderilirken diğer sanıklar Adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar.

Kemerde Anahtarcılık yapan Mustafa Ç.  hakkında küçük kızlara uyuşturucu temin ederek cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyıla  şikayette bulunulmasının ardından  polis bu kişiyi gözaltına aldı.Ele geçen deliller doğrultusunda operasyonu büyüten Kemer Emniyet Müdürlüğü aynı yöntemle küçük kızları ağlarına düşürdüğü öne sürülen Tostculuk yapan Nuri D., Suculuk yapan Soner S. , Gazeteci Muammer Y., ve Motorcu İsmail.S. yi gözaltına aldı.

Kemerde yaşanan bu tüyler ürpertici olayda istismar edildiği öne sürülen  H.G ve M.B isimli kız çoçuklarınında ifadesine başvurulmasının ardından mağdur ve şüpheliler Kemer Adliyesine sevk edildiler.

Kemer Adliyesi Nöbetçi Savcısı tarafından ifadeleri alınan şüphelilerin tümü tutuklanma talebiyle Nöbetçi Mahkemeye sevkedildi.

Nöbetçi mahkeme sanıklardan Nuri D. ile Mustafa C.yi tutuklarken diğer sanıklar tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol şartıyla serbest bırakıldılar.

Bu iğrenç olayın kemerde duyulmasının ardından araya giren bir çok kişinin küçük kız çoçuklarının ifadelerini değiştirmek bir takım kişileri bu işin dışında tutmak için çaba göstermeleri olayın boyutunun başka mecralara kadar gittiğini eski dost ve görevlilerin bu işlerde aracılık rölü üstlendikleri gözlerden kaçmadı.

Diğer bir yanda ise olayın sadece bununla kalmadığı arkasından teknik ve fiziki takibin devam ettiği öğrenildi.

İlerleyen günlerde Kemerde büyük  otel sahibi ve işletmecilerinin kimleri nasıl koruduğu ortaya çıkaçağı bildirildi.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle