Hoşgeldiniz  

ÜRAS TAN TOKAT GİBİ CEVAP

Semih Köken | 13 Şubat 2018 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

ÜRAS TAN TOKAT GİBİ CEVAP

Geçtiğimiz Hafta sonu Kemerin Göynük Mahallesinde AK Parti Milletvekili Gökcen Enç ve Asat , Büyükşehir Belediyesi çalışanlarının katıldığı hizmet ofisi açılışı yapılmış açılışa Yusuf Üras ta partili bir üye olarak katılmıştı.

Bundan rahatsız olan çevreler Antalya da bulunan kalemşör köşe yazarlarına bunu yazdırmak suretiyle sıkıntılarını dile getirmişlerdi.

Bunu öyle olmadığını sosyal medyada açıklayan Yusuf Üras sonradan AK Partili olan dönme  çarkçılara tokat gibi cevap vererek sosyal medyada paylaştı.

İŞTE O AÇIKLAMA

Son günlerde çeşitli platformlarda Yusuf Üras ismi kullanılarak, asılsız iddiaların gündeme getirildiğini üzülerek izliyorum.

Ülkemizde bu kadar ciddi meseleler varken, her gün şehit haberleri gelirken hiç bir haber niteliği taşımayan, tamamen ayrıştırma ve bölme amacı güden yazı veya paylaşımlar, birilerinin talimatı ile yazılmakta ve Kemer’de uzun zaman sonra sağlanan en güçlü birlik beraberliğe, AK Partimize zarar verme amacı gütmektedir. Bu neticeyle;

1) AK Parti Kemer İlçe Teşkilatının açtığı hizmet ofisinden, AK Parti çatısı altında üç dönem belediye başkanlığı yapmış ve AK Parti’nin 14/08/2003-071500006832003 numaralı üyesi olarak, partimin yaptığı hizmetlere sahip çıkmam ve ‘hizmet ofisimiz’ ifadesini kullanmam gayet nizamidir ve aidiyet gereğidir.

2) 7 Aralık 2017’de sosyal medya sitesinde, ‘Kemer Belediye Başkan Adayı’ yazan, kampanya ajansı tarafından hazırlanmış bir hizmet sözleşmesini paylaşılmış ancak bu paylaşımda hiç bir şekilde AK Parti ifadesi, parti logo ve renkleri kullanılmamıştır. Aday adaylığı süreci olmadığı ancak yeniden başkan adaylığım söz konusu olduğu, dost ve sevenlerimizi bilgilendirmek amacıyla yapılan bu paylaşımda ‘aday’ ifadesinin kullanımasında herhangi bir yanlış yoktur.

AK Parti çatısı altında hizmet eden gerek İlçe Başkanımızın, gerek Milletvekillerimizin ve özellikle Cumhurbaşkanımızın 2019 hedefine ulaşması için yaptığı tüm çalışmaları ben ve ekibim sonuna kadar desteklemekteyiz.

Birilerinin kalemşörlüğünü yapacağım derken onurlu gazetecilik mesleğini ayaklar altına alan bu şahsiyetlere itibar etmemenizi rica ederim. Kafanıza takılan her soru ve bilgi için beni direk telefonumdan arayabilirsiniz. Hep beraber 2019’da daha güzel bir Kemer ve Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz.

“Dostlarıyla uğraşanlar, düşmanlarıyla savaşamazlar”
Selahattin Eyyübi

Saygılarımla
Yusuf Üras

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle