Hoşgeldiniz  

Üras, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor

SEMİH KÖKEN | 25 Şubat 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Haber ve Foto: Yunus İçen
Cumhur İttifakının Kemer Belediye Başkan Adayı Yusuf Üras ve beraberindekiler, seçim çalışmaları kapsamında gezilerine devam ediyor.
Üras’a seçim gezilerinde AK Parti Kemer İlçe Teşkilatı Başkanı İsmail Selami Minta, MHP Kemer İlçe Teşkilatı Başkanı Hüseyin Kara, meclis üyeleri ve bazı partililer eşlik etti.
Üras ve beraberindekiler, Göyük ve Arslanbucak mahallelerinde kurulan sebze ve meyve pazarını ziyaret etti.
Ziyaret kapsamında pazar esanfına hayırlı işler ve bol kazançlar dileyen Üras ve beraberindekiler, esnafla bir süre sohbet etti.
Pazar esnafının sorunlarını dinleyen Üras, çözüm yollarının kendilerinde olduğunu, tüm esnafın sorunlarını en kısa zamanda çözeceklerini anlattı.
Pazara gelen vatandaşlarla da sohbet eden Üras, vatandaşlardan destek istedi. Daha yaşanılabilir bir Kemer için siyaset yapmaya çalıştıklarını dile getiren Üras, “Vatandaşa hizmet edebilmek için onların içerisinde olmak gerekir. Ben halkımın içerisinde olacağım. Halka hizmet için çalışacağım. Kemer’i tekrar eski günlerine kavuşturacağız. İlçemize gelen yerli ve yabancı misafirlerimize daha güzel bir Kemer sunabilmek için birçok projemizi hayata geçireceğiz. Hem Kemer kazanacak hem de esnafımız.” diye konuştu.
Üras ve beraberindekiler daha sonra Arslanbucak mahallesindeki kahvehaneleri de dolaşarak vatandaşlarla sohbet etti.
Üras, seçim çalışmaları kapsamında gezilerine ve halka buluşmalarına devam edeceklerini sözlerin ekledi.
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle