Hoşgeldiniz  

Ruslar Banderos ile coştu

Semih Köken | 10 Mayıs 2017 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Kemer’de düzenlenen 9 Mayıs Rusya Zafer Günü kutlamasında sahne alan Rus Grup Banderos binlerce Kemerliyi ve Rus turisti coşturdu. Havai fişek gösterileri de geceye ayrı renk kattı.

 

Kemer Belediyesi, Kemer Turistik Otelciler Birliği  (KETOB) ve Rusya Dostluk ve Kültür Derneği işbirliğiyle Kemer Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen 9 Mayıs Rusya Zafer Günü kutlamalarının finalinde büyük bir coşku yaşandı.

BARIŞ VE KARDEŞLİK MESAJI

Konser öncesi eşi Neşe Gül ve çocukları İsmail ve Lavin Gül ile birlikte sahneye çıkan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Türk ve Rus bayraklarını sallayarak barış ve kardeşlik mesajları verdi. Rusların Kemer’i ve şahsını çok sevdiğini kaydeden Başkan Gül “Gerek uçak kazası sonrası, gerek büyükelçinin suikastı sonrası yaptığımız girişimler nedeniyle Ruslar bize çok teşekkür ettiler, Rusya devlet nişanı hediye ettiler. Hatta esprili olarak bana ‘Sen Rus olabilir misin’ dediler. Ruslarla bir gönül köprüsü kurduk” diye konuştu.

BANDEROS SAHNE ALDI

9 Mayıs Rusya Zafer Günü kutlamalarında havai fişek gösterileri ilgi ile izlendi.  Ardından sahne alan Rus Müzik Grubu Banderos, meydanda bulunan binlerce Rus turiste ve Kemerliye büyük bir coşku yaşattı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle