Hoşgeldiniz  

ORGANİZE İŞLER KEMER

SEMİH KÖKEN | 20 Şubat 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam, Yazarlar


SEMİH KÖKEN
kemerhaber@hotmail.com

Yerel seçimlere az bir zaman kala ihanetler biatlar havada uçuşurken en sonunda dün akşam saatlerinde malum listeler ilçe seçim kuruluna teslim edildi. Bazıları bir gün önce  teslim  etse de CHP nin ve MHP-  AK Parti ittifakının listeleri merakla bekleniyordu.

Pusuya yatıp burada “hır gür çıkacak”  diyen kıyamet Telalarının söylemleri boşa çıkarken İttifakın içinde birkaç pürüzlü isimin dışında her şey olağan olarak tamamlandı.

Fakat 2014 seçimlerinde  Ak Partiye ihanet edenlerin şimdi  itilip kakılmışların yanında yer alması alay konusu yapılırken aklımıza   son zamanların hasılat rekoru kıran filmi “ORGANİZE İŞLER SAZAN SARMALI”  filmi geldi..

 

Toplum tarafından dışlanmış bastırılmış ezik olanların baş kaldırdığı kurgunun içinde  bunu Kemerde yaşanan son 15 günkü oluşuma  oturduğunuzda baya da  gırgır işler ortaya çıkıyor … Esas olan başrolündeki damat Ferit Paşanın Hünkar akçelerini savurarak Takkelileri harekete geçirmesini konu alan dizinin senaryosunu yeniden kaleme alıyorum çok yakında İnternet sayfamız olan www.kemerhaber.com dan okuyabilirsiniz ancak burada ilginç tespitler var.

 

Bunlardan en önemlisi  ise

“Sizi gidi fetöcüler sizi….” dir….

15 Temmuz Darbe girişimine  ismi zikredenleri burada tekrar hatırlatmak istemiyorum ama sütten çıkmış ak kaşık gibi ortalıkta ulumalarına da  sessiz kalmak mümkün değil.

Öyle ki suçu sabit olmuş hüküm giymişlerin bu şekilde toplum da itibar görme çabalarının cevabını halkımız 31  Martta sandıkta verecektir diye düşünüyorum.

 

Fakat Kemerde Cumhur ittifakına yakışmayan bir çok olay yaşanırken bunu gammazlayanları artık hepimiz biliyoruz öyle ki başkasının teknesine su taşıyan adiler bu pisliklerinde boğulsunlar demekten de kendimi alamıyorum…

 

Şimdi er meydanı  zamanı

Kıs betlerini giyen Başkan ve Meclis üyeleri bütün maharetlerini gözler önüne serecek ve ellerinden gelinin en iyisini halka anlatarak oy isteyecekler bunu en iyi yapan kazanacak. Tabiî ki Kemer kazanacak tabiî ki benim vatandaşım kazanacak fakat bazı söylem ve konuşmalar amacı dışına taştığında güncelliğini ve inandırıcılığını kaybettiriyor. Öyle ki ben bunu yaptım ben bunu ettim lafları artık bitmiş ve tükenmiştir. Çaresizlerin çaresi olabiliyor musunuz   mazlumun yanında kalabiliyor musunuz ona bakın siz yoksa koltuk nedir ki Sultan Süleyman bile  vasiyetinde “tabuttan elimi çıkartın halkım benim de elimin boş gittiğini görsün” demişken  ama bu hırs niyedir bilinmez …

Dedim ya yazacak o kadar çok şey var Kemerde biz önce şu  Organize işler Kemer Filminin senaryosunu bir tamamlayalım hele bakalım arkasından daha neler neler çıkacak..

Ayışığı nın tüm karanlıkları aydınlatması dileyiğle

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle