Hoşgeldiniz  

ÖNCELİKTEN BOMBA AÇIKLAMALAR

SEMİH KÖKEN | 30 Nisan 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

ÖNCELİKTEN BOMBA AÇIKLAMALAR

Kemerspor 2003 Kulüp Başkanı Ahmet Öncelik, büyük bir başarıya imza atarak takımın kümede kalmasını sağladı.

Öncelik, yaptığı açıklamada, Kemer’e amme hizmeti yaptığını belirterek, kulübün bir ticarethane olmadığını ve para kazanmadığını dile getirdi.

Kulübü devraldıktan sonra borçlarını ödeyip takımın sahasını ve koltuklarını kurtardığını ifade eden Öncelik, “Kimsenin bunlardan haberi yok. Kimse bu takıma destek olmuyor. Bir tane Kemerli esnaf çıksın bu takıma şu kadar para verdim desin. Ya da bir kişi benim para aldığımı söylesin. Kimse sponsor olmuyor.” dedi.

Öncelik, takımı aldıktan sonra futbolcu olmadığını ve takımın sahaya çıkamadığını anlatarak, “Maliyeye büyük bir borç vardı. Futbolcu lisansları çıkmıyordu. Ailemin de desteğiyle borçları yapılandırıp ödedik. Lisansları çıkardık. Biz şu anda ligde kaldık ama herkes bundan bir pay çıkarıyor kendine. Biz ikinci yarıda 28 puan topladık. Bence ikinci yarının şampiyonuyuz.” diye konuştu.

Mustafa Gül’ün Kemerspor 2003 ile hiçbir bağlantısı yok

Önceki dönem belediye başkanı Mustafa Gül’ün kulüple hiçbir bağlantısının olmadığına da değinen Öncelik, şöyle devam etti:

“Kemer’de kulübün satıldığına dair dedikodular yayılmaya başladı. Öyle olmadığı ortaya çıkınca gazeteci Tosun Ülge benim yanıma gelerek, “Ahmet başkan sen bu kulübü kurtarırsın” dedi. Sürekli sen takımın başına geç dedi ve ben de taşın altına elimi koydum. Ne Mustafa Gül’ün ne de bir başkasının bu takımı al demesi diye bir şey yoktu. Sadece Tosun Ülge’nin demesiyle ben bu işe girdim. Daha sonra Mustafa Gül’ü aradım ve ben takımı aldım ama bu kulübe karışmanızı istemiyorum. Desteğiniz olur ama kesinlikle karışmayın dedim. Ben sizden para da istemiyorum dedim.”

Öncelik, kulübü kim almak isteyenlere de tavsiyelerde bulunarak, “Varsa bir babayiğit hemen yarın takımı bırakırım. Kendi otelimin parasından kısıp takıma ödüyorum. Ödediğim bütün para da resmidir. Ben bu kulübü aldığımda 4 milyon 100 bin lira borcu vardı. Şu anda ise 1 milyon 400 bin lira borcu var. Bir milyon 200 bin liralık transfer yapıldı. Bu paralar nasıl ödendi. Yok Mustafa Gül’ün ortağı. Yok bu parayı nasıl buldu. Yorumlara bakıyorum. Bu adam ne zaman gidecek. Buyurun yapmak isteyen varsa gelsin.” ifadelerine yer verdi.

Kendisinin kimseye borcu olmadığını belirten Öncelik, takımın son antrenmana çıkmadığını kimsenin bilmediğini kaydetti.

Kemerspor 2003’e yılarlını vermiş Azmi hocaya da seslenen Öncelik, “Azmi hoca yıllarını bu takıma vermiş. Bu takıma 250 bin lira haciz kararı göndermiş. Şimdi o mu yoksa ben mi Kemerliyim. Azmi hoca ve kulübün genel menajeri Ali Erdem zimmetlerine para geçirmişler. Bunların belgeleri bende var. Her futbolcunun lisansını çıkaracağız diye ailelerinden 5-10 bin lira para almışlar. Şu anda takımda 36 futbolcu var ama sahaya çıkacak futbolcu yok. Hem İsmail Selami Minta hem de Durmuş Can bedel ödedi. Kendi ailelerinin parasını takıma yatırdılar.” dedi.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun maça gelmesine sevindiğini ifade eden Öncelik, “Ben belediyeden para desteği istemiyorum. Tek isteğim takımın maçlarını Kemer’de oynaması. Kemer’de oynamazsak bu takımı büyütme şansımız yok. Bu takım maçlarını Kemer’deki sahada oynamalı. Kemer’deki sahayı yapmak için 5-6 milyon lira para lazım. Ben bu parayı bulmaya talibim. O sahayı Kemer’e kazandıramazsak bu takımın 2. lige çıkmasının bir anlamı kalmaz. Çünkü taraftar yok. Benim belediyeden tek istediğim budur.” şeklinde konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle