Hoşgeldiniz  

OLYMPOS TELEFERİK RUNATOLİA’DA YERİNİ ALACAK

Semih Köken | 03 Mart 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

OLYMPOS TELEFERİK RUNATOLİA’DA YERİNİ ALACAK

Alternatif turizmin merkezlerinden birisi olan Olympos Teleferik, 6 Mart’ta Antalya’da gerçekleştirilecek olan Uluslararası Runatolia Maratonu’na katılacak. Maratona katılacak olan Olympos Teleferik yetkilileri ayrıca yaptıkları açıklamalarda tüm katılımcılara %50 indirim, katılanlar arasında yapılacak çekiliş ile ilk de 10 kişiye ücretsiz Olympos Teleferik bileti vereceklerini söylediler.

Runatolia Maratonu da bölgemiz için oldukça önemli bir etkinlik!

Olympos Teleferik Genel Müdürü Haydar Gümrükçü yaptığı açıklamada, “ Olympos Teleferik olarak bölgemizde gerçekleştirilen etkinlik ve organizasyonlarda olabildiği oranda yer almaya ve destek vermeye çalışıyoruz. Runatolia Maratonu da bölgemiz için oldukça önemli bir etkinlik. Maratonda hem koşacağız, hem de katılan tüm sporcuların Olympos Teleferik’ten yararlanabilmesi amacıyla % 50 indirim ve yine tüm katılımcılar arasında yapılacak çekiliş ile 10 kişiye de ücretsiz Olympos Teleferik keyfi sunacağız. Bu organizasyonda emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.

Olympos Teleferik 6 Mart Pazar günü Uluslararası Runatolia Maratonu’nda yer alacak!

Katılımcılar,  42.195 metrelik güzergâhta dünyadaki en güzel maraton güzergâhlarından biri olarak kabul edilen sahil yolundan geçerek Lara Beach’de yarışı sonlandıracak. Yarı maraton ve 10 Km koşusu da aynı güzergâh üzerinde gerçekleştirilecek.

Terracity AVM’de 4 Mart Cuma günü tüm sporcuların katılımıyla düzenlenecek ‘Makarna partisi’ ile başlayacak etkinlikler süresince, Muratpaşa Kent Meydanı’nda çocuklar için düzenlenecek minik adımlar koşusu, kadınlara özel yüksek topuk koşusu ve kısa mesafe koşmak isteyenler için Terracity Run koşuları yapılacak. 6 Mart Pazar günü ise Uluslararası Runatolia Maratonu ve ardından yarış sonrası düzenlenecek geniş katılımlı bir parti düzenlenecek.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle