Hoşgeldiniz  

NECATİ TOPALOĞLU MOSKOVADA

SEMİH KÖKEN | 16 Haziran 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

NECATİ TOPALOĞLU  MOSKOVADA

Başkanımız Necati Topaloğlu, Ruslara Kemer’i anlatan materyaller dağıtıyor

Belediye Başkanımız Topaloğlu, Rusya-Türkiye Kültür ve Turizm yılı kapsamında, Moskava’nın merkezindeki Krasnaya Presnya parkında düzenlenen “Türkiye Festivali’nde Kemer’imizi tanıtmaya devam ediyor.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen festival kapsamında açılan Kemer standı, adeta ziyaretçi akınına uğruyor.

Başkanımız Topaloğlu, yarın akşam saatlerinde sona erecek olan festivalde, Kemer standını ziyaret eden Ruslara, ilçemiz hakkında tanıtım materyalleri dağıtarak, tüm Rusları Kemer’e davet ediyor.

GAZETEMİZ GENEL YAYIN YÖNETMENİ SEMİH KÖKEN HER YIL OLDUĞU GİBİ BU YILDA MOSKOVA TÜRK FESTİVALİNİ YERİNDE İZLİYOR .ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MUHİTTİN BÖCEK İLE ROPÖRTAJ YAPAN KÖKEN KEMERİN SORUNLARINI BİRİNCİ AĞIZDAN BÖCEĞE ANLATTI.

Bu yıl geçen yıllardan daha fazla ziyaretçinin uğradığı Kemer standına gösterilen yoğun ilgiden memnun olduklarını belirten Başkanımız Topaloğlu, “Rusya, Kemer’imiz için çok önemli. Ruslarla artık sadece ekonomik ilişkilerimiz yok. Akrabalık ilişkilerimiz de var. Biz onları seviyoruz, onlar da bizi. Kemer’imize en iyi ve kaliteli hizmeti getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Türkiye Festivali’nde de bu yönde çalışmalarımız ve görüşmelerimiz oldu. Belediye olarak da, turizm için her türlü tanıtıma katkı sağlamaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle