Hoşgeldiniz  

Necati Topaloğlu koltuğa oturdu

SEMİH KÖKEN | 03 Nisan 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Necati Topaloğlu koltuğa oturdu

DSP’den Kemer belediye Başkanı seçilen Necati Topaloğlu, mazbatasını aldıktan sonra belediyeye gelerek başkanlık koltuğuna oturdu.

DSP’den Kemer belediye Başkanı seçilen Necati Topaloğlu, mazbatasını aldıktan sonra belediyeye gelerek başkanlık koltuğuna oturdu.

Belediye başkanlığı kesinleştikten sonra teşekkür ziyaretlerine çıkan Topaloğlu, hazırlanan mazbatasını ilçe seçim kuruluna gelerek aldı.

Mazbatasını alan Topaloğlu ve meclis üyeleri, daha sonra belediyeye geçti. Belediyede kısa bir konuşma yapan Topaloğlu, artık her şeyin adaletli bir şekilde olacağını ve hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını söyledi.

Topaloğlu, öteleme değil kucaklama için belediyeye geldiklerini ifade ederek, “DSP Türkiye genelinde tek belediye kazandı. Bu da Kemer Belediyesi. Bu dürüstlüğün ve çalışkanlığın getirdiği bir başarıdır. Bu başarıda ekip arkadaşlarımın payı çok büyüktür. Halkın bize bir güveni var. Bu güveni boşa çıkarmayacağız. Hizmetlerimiz artarak devam edecektir.” dedi.

Belediyenin borcu olduğuna da değinen Topaloğlu, ekip arkadaşları ile borcun nasıl ödeneceği işine gireceklerini belirterek, borcun ne kadar olduğunu bilmediğini ama umutsuzluğa kapılmayacaklarını kaydetti.

Topaloğlu, doğru bir yol izleyerek belediyenin borcunun altından kalkıp bu işi yatırıma dökeceklerini anlatarak, “Doğru yolda giderek bu işi çözeceğiz. Bunun bir örneğini 10 yıl boyunca Göynük’te gördük. Yapılan eserler ve teslim edilen para ortada. Hiç kredi çekilmemiş ve borcu olmayan bir belediyeden geliyoruz. Bunu bilerek aday olduk. Kemer halkı bu yetkiyi bize verdi. Ekip arkadaşlarımla bu yetkiyi en iyi şekilde kullanacağız. Şimdiden Kemer’e hayırlı olsun. Önümüzdeki günlerde Kemer çok daha güzel şeyler anılacak.” diye konuştu.

Topaloğlu konuşmasının ardından ekip arkadaşları ve ailesi ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle