Hoşgeldiniz  

NECATİ HOCA BİR GÜN BİLE DAYANAMADI

Semih Köken | 10 Mayıs 2017 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

NECATİ HOCA BİR GÜN BİLE DAYANAMADI

Necati Topaloğlu CHP’den İstifa etti

Dün CHP’nin Grup toplantısında Meclis Üyeleri ile birlikte CHP’ye geçen  Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül,  olayının ardındoan bir gün bile bekleyemeyen Kemerin Necati Hocası Necati Topaloğlu Sosyal medyada açıklama yaparak istifa ettiğini açıkladı.. Yaşanan bu gelişmeden sonra Kemer’de CHP’den 2019’da Muhtemel aday gösterilmesi beklenen Kapanan Göynük Belediye Başkanı Necati Topaloğlu tepki göstererek CHP’den İstifa etti.

Topaloğlu kendisine ait sosyal medya hesabı üzerinden gösterdiği tepkide; “Birçoğunuzun da bildiği gibi bölgemize ve bölgemiz insanına önce öğretmen olarak, sonra da iki dönem Göynük Belediye Başkanı olarak hizmet vermeye çalıştım. Her ikisinde de genel olarak başarılı olduğumu düşünüyorum. 16 yıldır mensubu olmaktan ve hizmet etmekten onur duyduğum partim CHP ile yaşanan son gelişmeler nedeniyle hukuki bağımlığımı sonlandırmak zorunda kaldım.Bölgeme ve ülkeme hizmet etmeye devam edeceğim .Herkese teşekkür ederim. Sizleri seviyorum. Sağlıcakla kalın.” Dedi

Topaloğlu’nun tekrar aday olup olmayacağı, olacak ise hangi partiden aday olacağı merak edilirken Geçtiğimiz Aylarda AK Parti il Başkanı Rıza Sümer ile görüştüğü bilinmekle birlikte  AK Partini Kemer tabanının ise bu işe sıcak bakmadığı biliniyor.

Diğer bir yanda ise CHP ye gönül verenlerin Necati hocanın istifası ile üzüntülerini ve tepkilerini sosyal medyada dile getirmeye başlamaları  Hocaya ne kadar değer verilip verilmediğini bir kez daha gözler önüne seriyor.

Çünkü Parti içi mücadele bile Mustafa GÜL ün önüne çıkamayıp kaçtığını dile getiren bazı sosyal medya mesajlarında Parti içinde yapılacak mücadelenin daha önemli olduğunu fakat hocanın ringten kaçtığını dile getiriyorlar.

Şimdi gözler 21 mayısta yapılacak olan AK Parti olağanüstü Kongresine çevrilmiş durumda.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle