Hoşgeldiniz  

KEMERİN ACI GÜNÜ DÖRT CİVAN YİĞİT VEFAT ETTİ

SEMİH KÖKEN | 25 Eylül 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

KEMERİN ACI GÜNÜ DÖRT  CİVAN YİĞİT VEFAT ETTİ

Bu gün sabah erken saatlerinde  meydana gelen trafik kazasında kemerin üç sevilen ismi kaza yaparak vefat etti. Antalya Akseki  Karayolunda meydana gelen olayda Tuncel Ailesinin dört ferdi vefat etti.

Antalya’da, iki otomobilin çarpışmasıyla meydana gelen kazada 4 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Akseki Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 4 kişinin cansız bedenleri de aynı hastanenin morguna gönderildi.

Haber verilmesi üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği yaralılardan İsmail Tuncer  ambulanslarla Akseki Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 4 kişinin cansız bedenleri de aynı hastanenin morguna gönderildi.

ÇOK ACI KAYIPLARIMIZ!
Antalya Akseki yolunda elim bir trafik kazasında hayatlarını kaybeden yıllardır Kemer’de ikamet eden Mardin’li dostlarımız, arkadaşlarımız Aspava Celal’de çalışan Mecit Tuncel, Abisi Ali Tuncel, La luna da çalışan Kardeşi Mahsun Tuncel ve Beşir Tuncel  bu sabah saatlerinde trafik kazasında vefat etmiştir. Allah’tan rahmet yakınlarına ve sevenlerine sabırlar yaralı olanlara acil şifalar dileriz .
Mekanları Cennet olsun!

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle