Hoşgeldiniz  

Kemer’de zincirleme kaza

Semih Köken | 17 Haziran 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kemer’de zincirleme kaza

ANTALYA’nın Kemer İlçesi’nde 7 aracın karıştığı zincirleme kazada yaralanan olmadı.

 

Kaza saat 15.30 sıralarında D400 karayolu Göynük-2 girişinde meydana geldi. 3 otomobil, 2 hafif ticari araç, otel personelini taşıyan otobüs ve midibüsün karıştığı zincirleme kazada yaralanan olmadı. Araçlarda maddi hasar meydana gelirken, otel çalışanları başka araçla gönderildi.

 

Olayın görgü tanıklarından Ekrem Sarkım, “İleride oturuyorum. Bir otomobil bariyerlere vurdu. Ondan sonra karşıya geçti. Arkasından otobüs de kaldırım taşlarına vurarak geldi. Büyük bir faciayı inşaatta çalışan arkadaşlar diğer otomobillere ‘dur’ işareti yapak engelledi” dedi.

 

Yol kenarında bulunan inşaatta çalışan işçilerden Serdar Doğru, “Yol yağmurdan dolayı kaygandı. İlk önce bir otomobil çarptı. Ondan sonra biz yola geçtik ve araçları yavaşlatmaya çalıştık. Daha sonra da otobüs vurdu. O da kaydı ve döndü. Arkasından 4×4 bir araç vardı sanırım ona vurdu. Yolu biz yavaşlattık, kestik. Daha fazla olabilirdi kaza” diye konuştu.

 

Otel servisini yapan otobüsün şoförü Mehmet Ali Cengiz de “Siyah bir araç vardı. O karıştırdı yolu. Millet duraksayıp bakmak istedi sanırım. Kamyonet ise onlara vurmamak için direkt önüme geldi. Önüme gelmesiyle vurmam bir oldu zaten. Benim önüm boştu ve ben mesafemi koruyarak geliyordum. Otobüste 8-10 kişi vardı ama onları yolladık. Onlar da iyi Allah’a şükür bir sıkıntı yok” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle