Hoşgeldiniz  

Kemer’de polis teşkilatının 174. yıl dönümü törenle kutlandı

SEMİH KÖKEN | 10 Nisan 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Kemer’de polis teşkilatının 174. yıl dönümü törenle kutlandı

Antalya’nın Kemer ilçesinde, Türk Polis Teşkilatının 174. kuruluş yıl dönümü törenle kutlandı.
Törende, İlçe Emniyet Müdürü Rasim Oymaağaç tarafından Cumhuriyet Meydanında bulunan Atatürk Anıtına çelenk sunuldu. Saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasının ardından Emniyet Müdürlünde görevli Polis Memuru sunucu Sevcan Sarıca Beneklioğlu günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yaptı; Beneklioğlu; Polis Asker kadar disiplinli, hukukçu kadar hukuk adamı ve bir anne kadar şefkatli olmalıdır. Şanla şerefle yazdığı 173 yıllık bir maziyi geride bırakmış olan teşkilatımız, 174. Yılına girerken sadece Türkiye sınırları içerisinde deği, dünyadaki saygın yerini almış olmanın haklı gururunu taşımaktadır. 
Türk Polisi, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, insan haklarına saygılı, demokratik, laik ve sosyal hukuk devletinin önemli bir kurumu olmanın ve bilinci içerisinde görevini en iyi şekilde yerine getirmeye devam edecektir. Bu vesile ile devletimizin ve milletimizin selameti uğruna hayatını feda eden başta ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve arkadaşlarımızın aziz hatıralarını rahmetle anıyor. Emekli ve gazilerimiz ile halen görevleri başında olan mensuplarımıza ve ailelerine sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum. Sizlere tekrardan İlçe Emniyt Müdürlüğü personeli adına en derin saygılarımı sunuyorum. “dedi”
Törene; Kemer Emniyet Müdürü Rasim Oymaağaç, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Jandarma Garnizon Komutanı Ramazan Ergel, Siyasi Parti temsilcileri, Kemer Eski Belediye Başkanları Mustafa Gül, Hasan Şeker, Meclis Üyeleri, Askerler, Polisler ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
Tören İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binasında kokteyl şeklinde devam edilecektir.

Haber ve Foto (Reşat Aydoğdu)

#polis
#kemer
#antalya
#polishaftası

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle