Hoşgeldiniz  

KEMER’DE MÜZAKERE TEKNİKLERİ EĞİTİMİ VERİLDİ

SEMİH KÖKEN | 06 Kasım 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

KEMER’DE MÜZAKERE TEKNİKLERİ EĞİTİMİ VERİLDİ


Halil ÖNCÜ ( KEMER ) – İletişimin kaçınılmaz bir parçası olan Müzakere teknikleri, ATSO’nun düzenlediği bir eğitimle anlatıldı. ANDEM ( Antalya Danışmanlık ve Eğitim Merkezi )’den Fatoş Kocabörek Açıl’ın verdiği eğitim Kemer Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Merkezi Toplantı salonunda düzenlenirken, eğitime Kemerli ATSO üyelerinin aynı sıra öğrencilerde ilgi gösterdi. ATSO Kemer Şubesi Temsilcisi Mustafa Çetinkaya, ATSO Temsilcilik Sorumlu Memuru Hüseyin ETÇİ’nin misafirler ile yakından ilgilendiği toplantıda eğitim sonrası belgeleri katılımcılara verildi.

Eğitimi veren ANDEM ( Antalya Danışmanlık ve Eğitim Merkezi ) sorumlusu Fatoş Kocabörek Açıl yaptığı açıklamasında “ATSO ile birlikte bugün Kemer’de müzakere tekniklerini konuştuk. Çok güzel bir katılım ile birlikteydik. Müzakere tekniklerinin ne olduğunu, müzakerenin ne olduğunu ve bu çerçevede neler yapabileceğimizi gerektiğini konuştuk. Bazı tarzlar konusunda dikkat etmemiz ve en önemlisi müzakere sürecini çok iyi yönetmemiz gerekiyor. Bunu yönetilmekte de iyi bir iletişimden geçiyor. İyi bir iletişim noktasında beden dilimizi çok iyi kullanmamız gerekiyor. Beden dilimizdeki mimikler, ek hareketleri, göz hareketleri karşı taraf çok mesaj veriyor. Mesajlarımızı çok iyi kullanmayı öğrendik bugün. Tüm bunların sonunda da doğru bir anlaşma yapmanın bize verdiği bir kazançları konuşuyor olduk. Verimli bir gündü ve herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Toplantı sonrası görüşlerini aldığımız ATSO Kemer Şubesi Temsilcisi Mustafa Çetinkaya eğitim konusunun duyuru davetlerinin daha önceden yapıldığını ve üyelere iletildiğini belirtirken, bu tür eğitimlerin önemli ve yararlı olduğunun altını çizdi ve üyelerin bu eğitimlere daha çok ilgi göstermelerini istedi.

KEMER’DE MÜZAKERE TEKNİKLERİ EĞİTİMİ VERİLDİ

KEMER’DE MÜZAKERE TEKNİKLERİ EĞİTİMİ VERİLDİHalil ÖNCÜ ( KEMER ) – İletişimin kaçınılmaz bir parçası olan Müzakere teknikleri, ATSO’nun düzenlediği bir eğitimle anlatıldı. ANDEM ( Antalya Danışmanlık ve Eğitim Merkezi )’den Fatoş Kocabörek Açıl’ın verdiği eğitim Kemer Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Merkezi Toplantı salonunda düzenlenirken, eğitime Kemerli ATSO üyelerinin aynı sıra öğrencilerde ilgi gösterdi. ATSO Kemer Şubesi Temsilcisi Mustafa Çetinkaya, ATSO Temsilcilik Sorumlu Memuru Hüseyin ETÇİ’nin misafirler ile yakından ilgilendiği toplantıda eğitim sonrası belgeleri katılımcılara verildi.Eğitimi veren ANDEM ( Antalya Danışmanlık ve Eğitim Merkezi ) sorumlusu Fatoş Kocabörek Açıl yaptığı açıklamasında “ATSO ile birlikte bugün Kemer’de müzakere tekniklerini konuştuk. Çok güzel bir katılım ile birlikteydik. Müzakere tekniklerinin ne olduğunu, müzakerenin ne olduğunu ve bu çerçevede neler yapabileceğimizi gerektiğini konuştuk. Bazı tarzlar konusunda dikkat etmemiz ve en önemlisi müzakere sürecini çok iyi yönetmemiz gerekiyor. Bunu yönetilmekte de iyi bir iletişimden geçiyor. İyi bir iletişim noktasında beden dilimizi çok iyi kullanmamız gerekiyor. Beden dilimizdeki mimikler, ek hareketleri, göz hareketleri karşı taraf çok mesaj veriyor. Mesajlarımızı çok iyi kullanmayı öğrendik bugün. Tüm bunların sonunda da doğru bir anlaşma yapmanın bize verdiği bir kazançları konuşuyor olduk. Verimli bir gündü ve herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.Toplantı sonrası görüşlerini aldığımız ATSO Kemer Şubesi Temsilcisi Mustafa Çetinkaya eğitim konusunun duyuru davetlerinin daha önceden yapıldığını ve üyelere iletildiğini belirtirken, bu tür eğitimlerin önemli ve yararlı olduğunun altını çizdi ve üyelerin bu eğitimlere daha çok ilgi göstermelerini istedi.

Kemer Kent Gazetesi paylaştı: 6 Kasım 2019 Çarşamba

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle