Hoşgeldiniz  

Kemer’de Bin 450 Öğrenci Bisikletine Kavuştu

Semih Köken | 29 Şubat 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Spor, Yaşam A- A+

Kemer’de Bin 450 Öğrenci Bisikletine Kavuştu

Kemer Belediyesinin sosyal projeleri kapsamında başlatmış olduğu projelerinden biri olan “Bisiklet Dağıtımı” ile Kemer Yenimahalle Hakkı Hafize Saygan Ortaokulunda 360 öğrenci daha sevindi.
Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Hakkı Hafize Saygan Ortaokulu 6,7 ve 8’inci sınıflara 360, toplamda ise bu güne kadar 1.450 öğrenciye bisiklet hediye etti.
Okulun kapısında Başkan Mustafa Gül’ü okulun öğrencileri karşılayarak sevgi yumağı oluşturdular. Çocuklarının sevgisini karışlıksız bırakmayan Başkan Gül tek tek yanaklarından öptü ve derslerinde başarılar diledi.
Kemer Hakkı Hafize Saygan Ortaokulunda yapılan bisiklet dağıtım törenine Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Başkan Yardımcıları, Ahmet Can, Kemal Yüksel Semih Top ve Nuray Minta, Meclis Üyesi Sedat Akan, Recep Yılmaz, Cumali Afşin ve Ahmet Ali Güven Kemer Belediyesi Daire Müdürleri okul yönetimi, Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu, öğretmenler, öğrencilerin yanı sıra veliler de katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunmasının ardından “çocuk demek sevgi demektir” diye sözlerine başlayan Okul Müdürü Mazlume Uğuz “Çocuklar geleceğimizin güvencesi ve yaşama sevincimizdir. Geleceğimizi mutlu ve başarılı çocukların inşa edeceğini hepimiz biliyoruz. Çocuklarımızın mutlu ve başarılı bir nesil olarak yetişmesi içinde her zaman yanımızda yer alan, okulumuzun her türlü ihtiyacını karşılamak için elinden geleni yapan başta Kemer Belediye Başkanı Sayın Mustafa Gül ve belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımızın bu anlamlı jestinden kaynaklanan mutluluğun okulumuzda devam etmesi için hediye edilen bisikletlerin trafik kurallarına uygun kullanılması ve her hangi bir kazaya olanak verilmemesi bizim için büyük önem taşımaktadır. Bu anlamda öğrencilerimizin bu konuya önem vereceklerine inanıyor ve bir kez daha Belediye Başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum” Dedi
Belediye Başkanı Mustafa Gül, konuşmasında ” Belediyemizin 2015 Eylül ayında başlatmış olduğu bir bisiklet kampanyasını artık bu okulumuzda bitiriyoruz. Bugün son bisikletlerimizi dağıtacağız. Bu güzel bahar havasında çocuklarımızın heyecanla beklediğini görüyor ve hepinize hoş geldiniz diyorum. Okul Müdürünüz sizlere güzel açıklamalarda bulundu. Biz bu projeyi yaparken amacımız ; öğrencilerin üzerindeki kötü enerjiyi iyi enerjiye çevirebilmek onlara belediyenin bir dost eli olduğunu her zaman çocuğundan, gencinden, yaşlısından ve herkesin yanında olabilen bir sosyal belediyeciliğin anlamını onlara anlatmaya çalışmaktı ve bunu da başardığımıza inanıyorum. Bugüne kadar 7 yıldır özellikle okullarımıza müthiş bir çalışma içerisindeyiz birleşen Kemer’in içerisinde ve bize yeni bağlanan belediyeler ve köylerdeki okullarımıza da aynı şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Belki onlar geçmişte bu çalışmalara alışkın değillerdi ama onlara gittiğimiz zaman bir etkinlik yaptığımız zaman o öğrencilerimizin gözlerinin içerisinde o güzel pırıltıların canlandığını ve bir belediyenin yanlarında olduğunu onlara hissetmeye başladık ve bunu başardık.” diyen Başkan GÜL” Bu bisikletlerin dağıtımı gelecekteki arkadaşlarınıza intikal etmesi sizlerin elinde. Çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, üzerindeki enerjiyi iyi bir tüketim içerisinde kullanmalarını sağlamak, çocukların sosyalleşmesi ve bir doğa dostu çocuk yetiştirmek için vermiş olduğumuz bu imkanı eğer kötü şekilde kurallara uymadan kullanırsanız, sizden sonra gelecek arkadaşlarınızın önünü kapatırsınız.”diyerek, bisikletlerini teslim alan öğrencileri kurallara uymaları konusunda uyardı. Okul servislerinin Büyükşehir Yasası nedeni ile yapılamadığına da değinen Başkan Mustafa Gül; “artık evlerinize ve okullarınıza dağıtığımız bu bisikletlerle sağlıklı bir şekilde gidip geleceksiniz. Hepinize iyi bir öğretim yılı geçirmenizi dilerim. Ne mutlu Türküm ” diyerek sözlerini tamamladı.
Bisiklet dağıtımında Başkan Mustafa Gül’e öğrenci velileri teşekkür ederek birlikte hatıra fotoğraf çektirdiler.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle