Hoşgeldiniz  

KEMER TAKIMLARI REKOR KIRDI

Semih Köken | 05 Haziran 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

KEMER TAKIMLARI REKOR KIRDI

SPORCULARDAN BAŞKAN GÜL’E TEŞEKKÜR

Kemer Ralli Sahası’nda gerçekleştirilen Türkiye Okul Sporları Federasyonu Bocce Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’na Kemer takımları damgasını vurdu. 15 madalya ile sezon rekoru kırıldı.

Türkiye Okul Sporları Federasyonu Bocce Yıldızlar Türkiye Şampiyonası Kemer Ralli Alanı Bocce Sahası’nda yapıldı. Organizasyona çeşitli illerden 16’şar kız ve erkek takımı katıldı. Şampiyonada Antalya’yı Yıldızlar kategorisinde Mustafa Rüştü Tuncer Orta Okulu ve Hakkı Saygan Hacı Hafize Saygan 3 Orta Okulu temsil etti.

Grubunda 5 maçta 3 galibiyet alan Mustafa Rüştü Tuncer Orta Okulu, finalde Mersin Toroslar Candan Merzeci Orta Okulu’na karşı oynadığı maçı kaybederek gümüş madalyanın sahibi oldu. Kemer Bocce Ekipleri 1 adet Lig madalyası, 3 adet Türkiye Şampiyonası madalyası ve 11 adet okul sporları madalyası olmak üzere toplam 15 madalya alarak bir sezondaki madalya rekorunu kırdı.

Türkiye Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu Teknik Kurul Üyesi, Milli Takım Antrenörü ve Kemer Belediye Spor Bocce Antrenörü Erdal Buyruk ”İyi çalıştık ve karşılığını aldık. Her geçen sezon daha iyiye gidiyoruz. Sporculara maddi ve manevi büyük destek sağlayan Kemer Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Gül’e çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle