Hoşgeldiniz  

Kemer Gülle Devam dedi

Semih Köken | 30 Mart 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Kemer Gülle Devam dedi

Başkan Gül’ün Mitingine Büyük İlgi
CHP Kemer Belediye Başkan Adayı Mustafa Gül, 31 Mart’ta yapılacak seçim için Kemer’de bir miting düzenledi.
Beldibi ve Göynük Mahallerinde trafik adeta kilitlendi. Birçok vatandaş aileleri ile birlikte ellerinde Türk ve Atatürk bayrakları ile Konvoya katılmak için Göynük ve Beldibi mahallelerinde toplandı. Göynük mahallesinden başlayan konvoy bir ucu Beldibi’nde bir ucu Kemer içindeydi. Başkan Gül seçim otobüsü il ilk önce Kemer 1’den konvoyun başında girerek Atatürk caddesinde aracından eşi Neşe Gül ile birlikte inerek vatandaşları selamladı hayırlı işler temennisinde bulundular.
Kuzdere mahallesinde yine araçtan inerek vatandaşlarla selamlaşmasının ardından Aslanbucak mahallesinde de aracın inerek Miting alanına yürüyerek devam etti. Miting alanını dolduran binlerce vatandaş Mustafa Gül’ü onurlandırdı. Birçok araç park yeri bulamayınca birçoğu miting alanına gelmekte gecikti.
Miting alanında saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunması ile program devam etti. Meclis Üyesi adayları tek tek anons edilerek tanıtımları yapıldı.
Başkan Gül vatandaşlarla yaptığı konuşmada adeta gözleri doldu. Evladınıza sahip çıktığınız için sizlere minnettarım. “dedi”
Turizmin önemine değinen başkan Gül; hepimiz turizmden ekmek yiyoruz, turizm olmazsa Kemer olmaz. Rakiplerini de eleştiren Başkan Gül, bu gün bu konvoyu oluşturan siz değerli Kemer’li ve Kemer’de yaşayan vatandaşlarıma teşekkür diyorum. Sizler toplama değilsiniz birilerinin mitingi gibi gönülden katılan Kemer’de yaşayan Kemer’de kazancını sağlayan siz değerli büyüklerimiz ablalarımız hepinizin gözlerinizin içindeki sevinci ve pırıltıyı görüyorum ve hissediyorum. Dedi
Ailesinin yaptığı Kemer Belediyesine ait taş fabrikasının ne kadar önemli olduğuna vurgu yapan ve Çıralı, Kuzdere, Beycik, Ovacık, Beldibi, Çamyuva, Göynük, Tekirova, Ulupınar, Aslanbucak birçok mahallemizi bu taş fabrikası sayesinde ara sokaklarını tek tek döşedik diyen Başkan Gül, bu fabrikayı biz gelmeden önce hurda fiyatına tek tek sattılar ama biz göreve geldik Allah şükürler olsun yeniden faaliyete geçirerek halkımızın hizmetine sunduk.
Kemer’de yaptıklarını bir bir anlatan Başkan Gül; yaptığımız bütün yollara bir bakın bu yolların alt yapılarına bir bakın biz yapıca en iyisini yaparız. Türkiye’d en çok yağmuru Kemer bölgesi aldı hiçbir yolumuzu ve iş yerlerimizi su basmadı. Neden çünkü yolu yaparken alt yapımımızı da en iyi şekilde yaparak bu önemlerimizi alıyoruz. Birçok konuya da değinen başkan Gül, yaptığı konuşma sonunda dakikalarca alkışlandı. Miting konuşmasının ardından Yürüyerek Aslanbucak mahallesinden kalabalık vatandaşlarla birlikte SKM geldi. Burada da vatandaşlara bir konuşma yapan başkan Gül; yarın akşam Balkon konuşmasını burada sizlerle birlikte yapacağız ve bu zaferimizi birlikte kutlayacağız. “dedi”
Vatandaşlar da “En Büyük Başkan Bizim Başkan” diyerek başkanı onurlandırdılar

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle