Hoşgeldiniz  

Kemer Belediyesi’nden Anneler Günü hediyesi

Semih Köken | 11 Mayıs 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

Kemer Belediyesi’nden Anneler Günü hediyesi

Kemerli anneler Çanakkale’ye gidiyor

Kemer Belediyesi, Kemerli kadınları Anneler Günü hediyesi olarak Çanakkale’ye götürüyor. Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve eşi Neşe Gül, 1.200 Kemerli kadın ile birlikte şehitlikleri ziyaret edecek.

Kemer Belediyesi 1.200 Kemerli anneyi, Anneler Günü hediyesi olarak Çanakkale’ye götürecek.

 

GÜL ÇİFTİ AĞIRLAYACAK

Kemer Belediyesi ‘Kemerli Kadınlar Çanakkale’ye, Kınalı Kuzularına Gidiyor” sloganı ile düzenlediği organizasyon ile1.200 Kemerli anneyi Çanakkale’ye götürecek. 12 Mayıs Cuma akşamı saat 20.00’de Kemer Ralli Alanı’ndan kalkacak otobüsler ile 13 Mayıs Cumartesi sabahı Çanakkale’ye ulaşacak olan kafile, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve eşi Neşe Gül ile kahvaltıda bir araya gelecek.  Ardından profesyonel rehberler eşliğinde tur başlayacak.

ŞEHİTLİK TURU PROGRAMI

Kemer Belediyesi’nin 13 Mayıs Çanakkale Şehitlik Turu Programı; feribot ile Avrupa yakasındaki Gelibolu yarımadasına geçilmesi ile başlayacak.  Gün boyunca; Kilitbahir Kalesi, Namazgâh Tabyası, Seyit Onbaşı Anıtı, Çanakkale Şehitleri Anıtı, Meçhul Asker Kabri, Yaralı Asker Anıtı, Atatürk’ün Mektubu, Sembolik Şehit Kabirleri, Ölüm Koyu, Kanlı Dere Seddül Bahir Köyü, Ertuğrul Koyu, Ertuğrul Tabyası, İngiliz Anıtı, Ezineli Yahya Çavuş Anıtı, Kanlı Sırt, 57. Alay Şehitliği, Kesik Dere Şehitliği, Mehmetçik Parkı, Conk Bayırı Siperleri, Atatürk’ün saatinden vurulduğu yer, Atatürk Anıtı, Yeni Zelanda Anıtı, Gözetleme Yeri, Anafartalar Ovası ve Aynalı Çarşı ziyaret edilecek. Kemerli anneler yine Başkan Gül tarafından verilecek akşam yemeğinden sonra 13 Mayıs gecesi dönüş yolculuğuna başlayacak.

“HER ZAMAN GÖREVDEYİZ”

Tüm annelerin anneler gününü kutlayan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Hem belediye olarak, hem şahsım olarak cumhuriyetimizi ve şehitlerimizin kanıyla kazandığımız vatanımızı korumak için her zaman görevdeyiz. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde 1.200 Kemerli kadınımızı Ankara’ya götürmüş ve onlarla birlikte Anıtkabir’de Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzuruna çıkmıştık. Şimdi de yine 1.200 Kemerli anne ile birlikte, bu topraklar için toprağa düşmüş şehitlerimizi anmaya gidiyoruz. Binlerce şehit vererek kahramanlık destanı yazdığımız Çanakkale’de tüm şehitlikleri ziyaret edeceğiz. Maneviyatı çok yüksek olacak bu gezimizin ilçemize ve milletimizi hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle