Hoşgeldiniz  

Kemer Belediye Korosu şehitler için söyledi

Semih Köken | 08 Nisan 2018 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Kemer Belediye Korosu şehitler için söyledi

Kemer Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, Çanakkale Şehitleri Anma Konseri düzenledi. Konseri izleyen Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, koro üyelerini tebrik ederken “Tüm şehitlerimizi saygıyla anıyoruz” dedi. 

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 103’üncü yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Kemer Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu tarafından özel bir konser verildi.

İZMİR MARŞI COŞKUYLA SÖYLEDİ

Tüm şehitler için saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başlayan konserde Çanakkale türküleri, kahramanlık türküleri ve marşları ile Atatürk’ün sevdiği şarkılar seslendirildi. Konseri izleyen Başkan Gül, koro üyeleri ve izleyicilerle birlikte İzmir Marşı’nı da söyledi.

 

“TÜM ŞEHİTLERİMİZİ MİNNETLE ANIYORUZ”

Başkan Mustafa Gül, koro üyelerini kutlarken “Bu vesileyle tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz” dedi. Koro Şefi Bahriye Kocadağ ise koroya katkılarından dolayı Başkan Gül’ü teşekkür etti ve çiçek verdi.

KATILIM YÜKSEK OLDU

Kemer Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu’nun 18 Mart Şehitleri Anma Günü konserini Başkan Gül’ün yanı sıra Meclis Üyesi Semih Top,  CHP kadın ve gençlik kolları üyeleri ile çok sayıda izledi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle