Hoşgeldiniz  

Judoculardan Gül’e teşekkür

Semih Köken | 05 Aralık 2017 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Judoculardan Gül’e teşekkür

Kemer Belediyesi’nin desteğiyle gittikleri şampiyonalardan birincilik, ikincilik ve üçüncülük ile dönen Kemerli minik ve genç judocular, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü ziyaret ederek katkıları için teşekkür ettiler. Geçtiğimiz aylarda yapılan Türkiye Geleneksel Spor Dalları Gençler Türkiye Şampiyonası’na katılan Kemer Halk Eğitim Spor Kulübü sporcuları birçok madalya ile döndüler. Karabük’te kuşak güreşi branşında mücadele eden Rabia Pelit (70 kg) ve Gizem Pelit (77 kg) şampiyon olurken, Edanur Gökkılıç (44 kg) ikinci, Dilan Şahin (63 kg) ve Beyza Bilgin (70kg) üçüncü oldular. Karaman’da yapılan Minikler Türkiye Şampiyonası’nda ise Hiranur Ülger(24 kg) üçüncü oldu.

GÜL’E KUPA JESTİ

Kemer Belediyesi’nin desteğiyle gittikleri 2 ayrı şampiyonadan önemli başarı elde ederek dönen minik ve genç sporcular, antrenörleri Zehra Aslan ve Geleneksel Spor Dalları Federasyonu İl Temsilcisi Reyhan Yentür ile birlikte Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü ziyaret ettiler. Spora katkıları için Kemer Belediyesi’ne teşekkür eden Aslan ile Yentür, Başkan Gül’e şampiyonada aldıkları kupayı hediye ettiler.

“GURURURUMUZ OLDULAR”

Teknik heyeti ve judocuları tek tek kutlayan Başkan Mustafa Gül, “Minik ve genç sporcularımız katıldıkları tüm şampiyonalardan madalyalar ile dönerek Kemerimizin gururu oluyorlar. Bu kez de bizi mutlu ettiler ve onurlandırdılar. Tüm sporcularımıza ve hocalarına başarılarının devamını diliyorum. Spora ve sporcuya desteklerimiz sürecektir” dedi. Gül, sporculara çeşitli spor malzemeleri hediye etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle