Hoşgeldiniz  

İşte CHP Kemer listesi

SEMİH KÖKEN | 19 Şubat 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

İşte CHP Kemer listesi
    CHP Kemer Belediye Meclis üyesi listesi belirlendi. Kemer Belediye Başkan adayı Mustafa Gül olarak açıklanmasının ardından seçim çalışmaları başlamıştı. Meclis üyeliği çalışmaları da kıkırdak kırk yararak yapılan çalışmaların ardından nihayet neticelendi.
    Kemer Belediye Başkan Adayı Mustafa Gül, seçim kurulu çıkışında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, büyük ve güçlü bir aile olduklarını her zaman tatlı bir çekişme olacağını söyledi.
    Gül, iktidara yakın olan belediyenin temsilcileri olduklarını ifade ederek, CHP’nin gücünü İyi Parti ile birleştirildiği zaman daha büyük bir güç olduğunu herkesin gördüğünü kaydetti. Matematiksel olarak bakıldığı zaman CHP ve İyi Parti’nin 11 bin 500 oyu olduğunu aktaran Gül, “Meclis üyelerimiz Kemer’de tanınan birbirinden değerli arkadaşlarımız. Bu arkadaşlarımız Kemer’de kendilerini kanıtlamış isimler. Mustafa Gül’ün katkısıyla da 15 bin olan sayıyı 17 bine çıkardık.” dedi.
    Gül, 13 meclis üyesi ile görevlerine devam edeceklerini anlatarak, bu süreçte kendilerine destek olan herkese teşekkür etti.
    Meclis üye listesinin başında yer alan Hasan Ali Acar hakkında da görüşlerini dile getiren Gül, şöyle konuştu: “Hasan Ali Acar arkadaşımız yıllardır partimize hizmet eden biri. Partimizde hocalık yapan, öğrencilere ders veren biri. Kendisi İlçe Başkanımız Hüsnü Ünal’ın temsilcisi. Başkanımız bizim büyüğümüz. Onunla beraber çalışacağız. Hasan Ali Acar arkadaşımız Kemer’de tanınan biri ama siyaseten kendini öne çıkarmadı. Artık kendisini siyasi olarak da tanımış olacaklar. Rakip partiler bizim içimizde karışıklık olacağını iddia etmişler. Aç tavuk rüyasında yem görürmüş. Onun biz o yemi onlara vermeyiz. Merak etmesinler. Listemiz Kemer’e hayırlı olsun.”

    Kemer Belediyesi Meclis Üyesi Listesi şöyle oluştu:
    1. Hasan Ali Acar2. Semih Top3. Özcan Çeliktaş4. Aslı Bayar Ulukapı5. Mustafa Tıraş6. Recep Yılmaz7. Emre Beyter8. İlhan Demirtaş9. Cumali Akdağ10. Zeynep Nizam11. Ayşen Çeliker12. Tülay Özpolat13. Nevin Salova
    Yedek Üyeler ise şöyle: 1. Sinan Can2. Uğur Keskin3. Burak Özdemir4. Erkan Yaz5. Adil Kırmızıgül6. Şahsenem Karamermer
    Kontenjan Adayları ise şöyle oluştu:1. Ahmet Can2. Cumali Afşindaş

1-

dav

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle