Hoşgeldiniz  

İlçe protokolüne iftar

Semih Köken | 13 Haziran 2017 | Antalya Haber, Gündem, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

İlçe protokolüne iftar

KONYAALTI Belediye Başkanı Muhittin Böcek, her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği ve Konyaaltı ilçe protokolünün bir araya geldiği iftar yemeği düzenledi.
KONYAALTI BELEDIYE BASKANI MUHITTIN BOCEK, HER YIL GELENEKSEL OLARAK GERCEKLESTIRDIGI VE KONYAALTI ILCE PROTOKOLUNUN BIR ARAYA GELDIGI IFTAR YEMEGI DUZENLEDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Konyaaltı Belediyesi önünde gerçekleşen geleneksel iftar yemeğine Kaymakam İbrahim Keklik, CHP Konyaaltı İlçe Başkanı İlhan Buğdaycı, meclis üyeleri, muhtarlar, Antalya Konyaaltı Turizm Kültür ve Eğitim Vakfı (KONTEV) üyeleri, Batı Antalya Turizm Koruma ve Geliştirme Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (BATAB) üyeleri, Konyaaltı Kaymakamlığı birim müdürleri, Konyaaltı Belediyespor temsilcileri ve şehit aileleri ve gaziler katıldı. Belediye Başkanı Muhittin Böcek, iftara katılan misafirlerle tek tek ilgilendi.

Ezan sesinin duyulmasıyla orucunu açan davetliler, yemek boyunca süren semazen gösterisi ve tasavvuf müziği dinletisiyle keyifli bir zaman geçirdi.

Belediye Başkanı Muhittin Böcek, birlik ve beraberlik duygusunun en yoğun şekilde yaşandığı Ramazan’da bir geleneği daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Başkan Böcek, “Bugün burada Konyaaltı’nın gelişmesinde katkı sunan siz değerli konuklarımızla bir aradayız. Bütün kurum kuruluşlarımızla Konyaaltı’mız için hep birlikte çalışıyoruz. Bu birlik ve beraberliğimiz hiç bozulmasın” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle