Hoşgeldiniz  

Göynük İmar Planı Tamam

Semih Köken | 09 Kasım 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Göynük İmar Planı Tamam

 

Başkan Gül’den teşekkür

Göynük Mahallesi’nin 1/100 ölçekli Uygulama İmar Planı Büyükşehir Belediye Meclisi’nin bu ayki toplantısında kabul edildi. Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, planının Göynük Mahallesi’ne ve Kemer’e hayırlı olmasını dileyerek katkısı olan herkese teşekkür etti.

Büyükşehir Belediyesi’nin 6 Kasım Pazartesi günü yaptığı olağan meclis toplantısının gündem maddeleri arasında yer alan Göynük Mahallesi birinci, ikinci ve üçüncü bölge 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planları kabul edildi.

Göynük Mahallesi’ne imar müjdesi veren Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Bu maddelerin kabul edilmesinden dolayı tüm belediye meclis üyelerine, Büyükşehir Belediyesi’ne, Büyükşehir Belediyesi İmar Daire Başkanlığına ve katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Planlarımız Göynük Mahallemize ve Kemerimize hayırlı olsun” dedi.
İŞTE KABUL EDİLEN MADDELER:
1- Kemer Belediyesi Göynük Mahallesi sınırları içerisinde I. Bölgede mahkeme kararına istinaden hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ile ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporu.
2- Kemer Belediye Meclisinin 02.08.2017 tarih ve 49 sayılı kararı ile uygun bulunan, Göynük Mahallesi sınırları içerisinde I. Bölgede mahkeme kararına istinaden hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı ile ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporu.
3-Kemer Belediyesi Göynük Mahallesi sınırları içerisinde II. Bölgede mahkeme kararına istinaden hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ile ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporu.
4- Kemer Belediye Meclisinin 02.08.2017 tarih ve 50 sayılı kararı ile uygun bulunan, Göynük Mahallesi sınırları içerisinde II. Bölgede mahkeme kararına istinaden hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı ile ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporu.
5 Kemer Belediyesi Göynük Mahallesi sınırları içerisinde III. Bölgede mahkeme kararına istinaden hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ile ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporu.
6-. Kemer Belediye Meclisinin 02.08.2017 tarih ve 51 sayılı kararı ile uygun bulunan, Göynük Mahallesi sınırları içerisinde III. Bölgede mahkeme kararına istinaden hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı ile ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle