Hoşgeldiniz  

FİNİKE ESNAF ODASINA TAZE KAN RAMİZ ŞAFAKÇI

SEMİH KÖKEN | 12 Aralık 2017 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

FİNİKE ESNAF ODASINA TAZE KAN  RAMİZ ŞAFAKÇI

RAMİZ ŞAFAKÇI ESNAF ODASINA ADAY OLDU.

Finike esnaflarından Ramiz Şafakçı Finike’de değişim zamanı sloganı ile yapılacak olan esnaf odası kongresinde başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Finike Esnaf ve Sanatkarlar odası seçimlerine az bir zaman kala beş dönemdir başkanlık yapan Sıtkı Çobanoğlu na güçlü bir aday çıktı.2018 yılının Ocak ayında yapılacak olan Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlığına aday olduğunu açıklayan Ramiz Şafakçı şu ifadelerde bulundu; Mevcut başkan Sıtkı Çobanoğlu’na 5 dönemlik hizmetleri için teşekkür ederim. Artık Finike’de değişim zamanı. Ben ve ekibim yukarılardan aferin almak için değil, esnaflarımızın yanında olmak ve haklarını kollamak için bu yola çıktık. Öncelikli hedefimiz mevcut sorunları çözmek ve hep birlikte yeni projeler üreterek esnaflarımızın sesi olmaktır.
Finike adına hayırlı olması dileğiyle tüm esnaflarımızın desteklerinin yanı sıra seçim günü oyunu da kullanmak üzere sandığa gelmelerini bekliyorum dedi.
Evli ve bir çocuk babası olan Ramiz Şafakçı çocuk yaşlarından beri 20 yıldır esnaflığın içerisinde. Bir fiilde resmi olarak 12-13 yıldır esnaflık yapıyor.

Bizde ocak ayında yapalıcak olan Esnaf Odası seçimlerinde aday olan arkadaşlarımıza başarılar dileriz.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle