Hoşgeldiniz  

FİDANLAR, “GELECEĞE NEFES” İÇİN DİKİLDİ

SEMİH KÖKEN | 12 Kasım 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

FİDANLAR, “GELECEĞE NEFES” İÇİN DİKİLDİ

 

Gelecek nesillerin çevre bilinciyle yetişmesi ve daha yeşil bir Türkiye için 81 ilde eş zamanlı olarak fidan dikimi yapıldı.
“Geleceğe nefes” temalı fidan dikimi etkinliği, Kemer’de Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde düzenlendi.

Etkinliğe, Kemer Kaymakamı Murtaza Dayanç , İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ramazan Ergel, İlçe Emniyet Müdürü Deniz Yılmaz, İlçe Sahil Güvenlik Komutanı Ulvi Gören,  Kemer Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Selami Minta ,İlçe Milli Eğitim Müdürü Veli Kaya, İlçe Müftüsü Recep Balaban, daire müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı’nın iş protokolü neticesinde düzenlenen fidan dikiminde Kaymakam Dayanç ve protokol üyeleri  öğrencilerle fidan dikti.

Okul bahçesinde 60 defne, 60 da keçi boynuzu fidanı diken öğrencilere, ağaçların ve gelecek nesillere bırakılacak kutsal mirasın önemi anlatıldı.

Etkinlikte konuşan Kaymakam Dayanç, ağacın öneminin herkes tarafından bilindiğine dikkat çekerek, “Ağaçlandırma işini tabana yaymak gerekiyor. Çocuklarımıza ağaçların önemini daha iyi anlatmamız lazım. İnşallah bu fidan dikimi bir farkındalık oluşturur. Hep birlikte ağaç sevgisini çocuklarımıza aşılayacağız.” diye konuştu.

 

AK Parti ilçe Başkanı İsmail Selami Minta   ise etkinliğin, gelecek nesillere daha yeşil bir Türkiye bırakabilmek açısından çok önemli olduğunu söyledi.

“Yeşili” sevmek ve korumak gerektiğinin altını çizen Başkanımız Topaloğlu, “Geleceğin anahtarı öğrencilere daha yeşil bir Türkiye bırakmak için çalışmamız lazım. “Geleceğe nefes” temalı bu etkinlik, inşallah farkındalık oluşturur ve ağaç sevgisi konusunda herkesin bilinçli olmasını sağlar.” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle