Hoşgeldiniz  

Döşemealtı’na yeni pehlivan

Semih Köken | 13 Haziran 2017 | Antalya Haber, Gündem, Spor, Yaşam A- A+

Döşemealtı’na yeni pehlivan

KIRKGÖZ Döşemealtı Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Güreş Takımı, başaltı pehlivanlardan 23 yaşındaki Hüseyin Gümüşalan’ı kadrosuna dahil etti.

Kırkgöz Döşemealtı Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Güreş Takımı, kadrosunu yeni isimlerle güçlendiriyor. Geçen yıl Elmalı güreşlerinde birinci olduktan sonra başaltında güreşmeye hak kazanan Hüseyin Gümüşalan Kırkgöz Döşemealtı Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Güreş Takımı’na transfer oldu.

Kulüpteki imza töreninde konuşan Belediye Başkanı Turgay Genç, Gümüşalan’ın müsabakalarını uzun süredir takip ettiklerini söyledi. 1 yılık sözleşme imzaladıklarını belirten Genç, “Başaltında iki arkadaşımızla birlikte Kırkpınar’da kemer için mücadele verecek. Güreş takımımız bu yıl Kırkpınar’ın en güçlü ekiplerinden. Hedefimiz bütün boylarda Döşemealtı markasını tüm Türkiye’ye tanıtmak” dedi.

Bu yıl başaltında Tekirdağ, Antalya Kumluca, İstanbul Silivri ve Sultangazi güreşlerinde birincilik kürsüsüne çıkan Hüseyin Gümüşalan, Döşemealtı’nda olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Gümüşalan, “Döşemealtı Belediyesi adına başarılara imza atmak istiyorum. Bu yıl ilk kez Kırkpınar’da başaltında güreşeceğim. Kırkpınar’dan birinci dönmek istiyorum” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle