Hoşgeldiniz  

Cumhur İttifakı Nevruz bayramında halkla buluştu

Semih Köken | 22 Mart 2019 | Gündem A- A+

Cumhur İttifakı Nevruz bayramında halkla buluştu

Cumhur ittifakı Kemer Belediye Başkan Adayı Yusuf Üras ve beraberindekiler, Nevruz Bayramı dolayısıyla Çamyuva mahallesinde piknik düzenledi. 
Baharın müjdeleyicisi Nevruz bayramını halkla birlikte kutlamak ve kaynaşmak düzenlenen pikniğe çok sayıda kişi katıldı. 
Düzenlenen pikniğe, AK Parti Antalya Milletvekili Kemal Çelik, AK Parti İlçe Teşkilatı Başkanı İsmail Selami Minta, MHP Kemer İlçe Teşkilatı Başkanı Hüseyin Kara, Cumhur İttifakı Kemer Belediye Başkan Adayı Yusuf Üras, meclis üyesi adayları, partililer ve vatandaşlar katıldı. 
Düzenlenen piknikte hem nevruz bayramını kutlayan Yusuf Üras ve beraberindekiler, hem de vatandaşlarla seçim çalışmaları kapsamında bir araya gelerek sohbet etti. 
Yusuf Üras, etkinliğe katılan vatandaşlara teşekkür ederek, birlikte eğlendiklerini söyledi. 
Seçimlere az bir süre kaldığını hatırlatan Üras, Kemer Belediyesi’ni kazanacaklarına gönülden inandıklarını belirtti. 
Üras, daha önceki belediye başkanlığı ve GATAB Başkanlığı dönemlerinde yaptıklarını anlatarak, “Kemer Belediyesi’ni artık kurtarmanın zamanı geldi. Arkamızdaki Cumhur ittifakı gücüyle bunu başaracağız. Yapacağımız projelerimizi biliyorsunuz. Kemer artık hak ettiği yere gelmeli” dedi.
Seçim gününde her vatandaşın elini vicdanına koyarak oy kullanması gerektiğini ifade ederek, “Eğer halkımız artık gerçek anlamda bir hizmet istiyor ve Kemer’i hak ettiği gelmesini istiyorsa doğru adrese oy vermeleri gerekiyor. Halkımız ortada dolaşan algı söylemlerine kulak asmamalıdır. Çamur siyaseti yapanlara inanmamalıdır. Biz her zaman halkımızın içinde olarak Kemer’e en iyi şekilde hizmet etmeye geliyoruz” diye konuştu. 
Milletvekili Çelik ise düzenlenen etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ederek,Cumhur İttifakının Kemer’de kazanacağına inandığını kaydetti. 5 Ek

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle