Hoşgeldiniz  

Büyükşehir bürokratı hakkında akıl almaz iddialar

SEMİH KÖKEN | 15 Mayıs 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Büyükşehir bürokratı hakkında akıl almaz iddialar

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gelir Şube Müdürü Fuat Pınar hakkında sosyal medyada yapılan akıl almaz iddialara cevap geldi. Facebook’tan yapılan yayınlarda, halk düşmanı ilan edilen ve ailesine ağır hakaretlerde bulunan bürokratın avukatı bir açıklama yaptı.

Büyükşehir bürokratı hakkında akıl almaz iddialar

Fuat Pınar’ın avukatı Onur Aybek tarafından yapılan yazılı açıklamada, hem haklarında yapılan iddialar sıralandı, hem de bunlara cevaplar verildi.

İŞTE O AÇIKLAMA:

“Müvekkilim Fuat Pınar yaklaşık 30 yıldır devlet memuru olarak görevini sürdürmekte olup halen Antalya Büyükşehir Belediyesi Gelir Şube Müdürü olarak görev yapmaktadır. Müvekkilim, memuriyet hayatı boyunca özverili bir şekilde görevini aksatmadan çalışmasına karşın, Facebook üzerinden müvekkilimi karalamak ve itibarını zedelemek maksadıyla gerçeğe aykırı paylaşımlar ve yorumlar yapılmıştır.

18 Nisan 2019 ve 20 Nisan 2019 tarihlerinde Facebook’taki “Bir Sevdadır Manavgat” (@BirSevdaManavgat) grubunda yapılan paylaşımlarda; müvekkilim Fuat Pınar’ın işe gitmeden maaş aldığı, bankamatikçi olduğu, eşi ve kızının da ASAT Manavgat’ta vasıfları olmadığı halde çalıştıkları, bu suretle halk düşmanı olan bu ailenin halkı soyduğu, Manavgat halkının bu hırsızlara sessiz kalmaması gerektiği şeklinde talihsiz ifadeler yer almaktadır. Yine bu paylaşımlarda müvekkilimin fotoğrafı da paylaşılarak müvekkilin yüzüne tükürülmesi gerektiği ifade edilmiştir.

Suç teşkil eden bu paylaşımlarla ilgili olarak; gerekli tespitler yapılmış olup Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı nezdinde müvekkilim adına şikayet dilekçeleri verilerek çok sayıda soruşturma başlatılmıştır. Bu aşamada soruşturmalar devam ettiği için kamuoyuna daha fazla bilgi verilememektedir.

Kendisini işine adamış ve ülkesine hizmet etmeyi düstur edinmiş olan müvekkilim bahsi geçen asılsız sosyal medya paylaşımlarından derin bir üzüntü duymuş, ailesi ile birlikte bu süreçte maddi ve manevi olarak büyük zarar görmüştür. Devlet Memuru olan müvekkilimin adı geçen sosyal medya hesabından adresi ve yeri gösterilerek ailesinin ve kendisinin hedef gösterildiği, itibarsızlaştırmaya çalışıldığı görülmektedir. Bu girişimlerin kanunlarımıza göre suç teşkil etmekte olduğu ve müvekkilimin kişilik haklarının ağır bir şekilde ihlal edildiği kanaatindeyiz.

Bu kapsamda, sosyal medya üzerinden, hiç tanımadıkları halde müvekkilimle alakalı suç teşkil eden paylaşımlar yapanların, müvekkilime yönelik hakaret ve tehdit içerikli yorumlar yazan ve mesaj atanların, adli veya idari makammışçasına müvekkilim hakkında hüküm verenlerin kişiliğini ve özverili çalışmalarını bilmedikleri müvekkilim hakkında büyük bir yanılgı içinde oldukları bir gerçektir.

Fuat Pınar vekili olarak, müvekkilimin ve ailesinin haklarını koruyacağımızı, mağduriyetlerinin giderilmesi için tüm hukuki yollara başvuracağımızı, müvekkilimin kendisine ve ailesine yönelik bu karalama kampanyası karşısında maddi – manevi zarar görmesi de göz önünde bulundurularak hukuki mücadelemizin sonuna kadar süreceğini kamuoyunun bilgisine sunarız.”

Fuat Pınar hakkında sosyal medyada bu tür karalamalar yapılmıştı

http://www.gunhaber.com.tr/haber/Buyuksehir-burokrati-hakkinda-akil-almaz-iddialar/422534

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle