Hoşgeldiniz  

BAŞKAN GÜL’DEN KAYMAKAM FESLİHAN’A TEŞEKKÜR

Semih Köken | 19 Şubat 2018 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

BAŞKAN GÜL’DEN KAYMAKAM FESLİHAN’A TEŞEKKÜR

 

Kaymakam Feslihan’a veda gecesi

Kemer Belediyesi tarafından Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan için veda gecesi düzenledi.

Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan, İçişleri Bakanlığı kararnamesiyle Mülkiye Müfettişliği’ne atanması dolayısıyla Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Beldibi Mahallesi’ndeki Rixos Sungate Otel’de veda gecesi düzenledi.

Düzenlenen organizasyona, Kaymakam Mustafa Cihad Feslihan, Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer Cumhuriyet Başsavcısı Lütfü Boyalı, İlçe Jandarma Komutan Vekili Üsteğmen Görkem Güncan, İlçe Emniyet Müdür Vekili Murat Karaman, İlçe Sahil Güvenlik Komutanı Üsteğmen Hasan Özak, sivil toplum örgütleri başkanları, muhtarlar, daire müdürleri ve kaymakamlık personeli katıldı.

Organizasyonun açılış konuşmasını yapan Başkan Gül, Kaymakam Feslihan’a Kemer’e katkılarından ve 2 buçuk yıllık dönemde belediye ile uyumlu bir çalışma ortamı sağladığı için teşekkür etti.

Kaymakam Feslihan ise Kemer’in artık kendisinde özel bir yeri olduğunu vurgularken, turizmin göz bebeği Kemer’deki çalışma döneminde hiç kimseyi kırmadan çalışma gayretinde olduğunu söyledi. Feslihan konuşmasının sonunda, Başkan Mustafa Gül’e ve birlikte görev yaptığı herkese teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Başkan Gül ve diğer kurum amir ve müdürleri Kaymakam Feslihan’a veda hediyelerini takdim etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle