Hoşgeldiniz  

Başkan Gül’den Göynük teşekkürü

Semih Köken | 07 Kasım 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Başkan Gül’den Göynük teşekkürü

KEMER Belediyesi’nin kasım ayı meclis toplantısında konuşan Belediye Başkanı Mustafa Gül, Göynük Uygulama İmar Planı’nın Büyükşehir Meclisi’nde kabul edildiğimi belirterek, “Kuzdere ve Çamyuva’dan sonra Göynük Mahallemiz de plana kavuştu. Katkısı olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kemer Belediyesi kasım ayı olağan meclis toplantısında 10 gündem maddesi karara bağlandı. Maddelerin görüşülmesine geçilmeden önce teşekkür konuşması yapan Belediye Başkanı Mustafa Gül, “6 Kasım Pazartesi günü yapılan Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısında Göynük Mahallesi’nin 1/1000 ölçekli birinci, ikinci ve üçüncü bölüm planları kabul edildi. Böylece Kuzdere ve Çamyuva mahallelerimizden sonra Göynük Mahallemiz de bir plana kavuştu. Bu planın Göynük Mahallemize ve Kemer’imize hayırlı olmasını diliyorum. Planda emeği geçen Kemer ve Büyükşehir meclis üyelerimize, Büyükşehir İmar Daire Başkanlığı’na ve katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Şimdi sırada Göynük’ün bir emsal konusu var. Onu da kısa sürede çözeceğiz” dedi.

PARKA İSİM VERİLDİ

Başkan Mustafa Gül’ün konuşmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Belediye Sosyal Hizmet ve Yardım Yönetmeliği’nde değişiklik yapılarak belediyenin yardım ekibinde Kültür Müdürlüğü, Sağlık İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü’nden birer personel yer almasına ilişkin gündem maddesi oybirliğiyle kabul edildi. Ardından Mehmet Akif Caddesi ile Çamarası Caddesi arasında yapılan parka isim verilmesi konusu görüşüldü. Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, bugüne kadar yaptıkları parklara, parkın yapıldığı arsanın mülk sahiplerinin isimlerini verdiklerini belirterek bu parka da mülk sahipleri olan Murat- Nail- Sabahat Çalık ismi verilmesini teklif etti. Teklif oybirliğiyle kabul edildi.

TUZLUKÇU BELEDİYESİ’NE YARDIM

Meclis toplantısında Konya’nın Tuzlukçu İlçesi Belediye Başkanlığı’nın park ve bahçe malzemeleri talebi de görüşüldü. Başkan Gül, daha önce Kemer’deki çeşitli parklardan sökülen oyun grubu, spor aletleri grubu, 6 bank ve 6 çöp bidonunu Tuzlukçu Belediyesi’ne hibe edebileceklerini kaydetti. Hibe talebi oybirliğiyle kabul edildi. Ardından Kemer Belediyesi’nin ilçe genelinde bulunan billboard, raket, megalight ve otobüs duraklarından oluşan 500 adet açık hava reklam ürününün 10 yıllığına kiralanmasına ilişkin madde de kabul edildi.

TAHSİS SÜRESİ UZATILDI

Daha sonra, Kemer Merkez Mahallesi Barış Manço Caddesi üzerinde yer alan Yeni Kemer Belediye Spor Kulübü Derneği’nin işyeriyle ilgili tahsis süresinin 6 yıl daha uzatılmasına ilişkin madde meclis üyeleri tarafından onaylandı. Ayrıca Kemer Beycik Mahallesi’nde yapılaşma koşullarıyla ilgili hazırlanan İmar Komisyonu raporu da kabul edilerek onay için Büyükşehir Belediyesi Meclisi’ne gönderildi.

CEMEVİ İÇİN ARSA VERİLDİ

Alevi Kültür Dernekleri’nin Kemer Cemevi’ni inşa etmek için yaptığı arsa tahsis talebi geçen ayki meclis toplantısında İmar Komisyonu’na havale edilmişti. İmar Komisyonu raporunda Arslanbucak Mahallesi 430 ada 3 parselde bulunan 1393 metrekarelik alanın derneğe tahsisisin uygun olacağı belirtildi. Komisyon raporu kabul edilerek söz konusu arsa Alevi Kültür Dernekleri’ne tahsis edildi.

FOTOĞRAFLI

DHA-Bölge – Türkiye-Antalya / Kemer – KEMER

Foto 1 indir

KEMER BELEDIYESI KASIM AYI OLAGAN MECLIS TOPLANTISINDA 10 GUNDEM MADDESI KARARA BAGLANDI.(FOTO:KEMER-DHA)
indir

Foto 2 indir

KEMER BELEDIYESI KASIM AYI OLAGAN MECLIS TOPLANTISINDA 10 GUNDEM MADDESI KARARA BAGLANDI.(FOTO:KEMER-DHA)
indir

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle