Hoşgeldiniz  

Başkan Gül’den annelere hediye

Semih Köken | 13 Mayıs 2018 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Başkan Gül’den annelere hediye

Kemer Belediyesi, önümüzdeki pazar günü kutlanacak Anneler Günü öncesi Kemerli anneler için bir sürpriz hazırladı. Annelerin özel  gününü şimdiden kutlayan Başkan Gül, semt pazarlarında kurulan stantlarda hediye dağıttı.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, 13 Mayıs Pazar günü kutlanacak Anneler Günü öncesi Kemerli anneler ile buluşarak erken kutlama yaptı. Gül, Göynük Mahallesi ve Arslanbucak Mahallesi’ndeki semt pazarlarında kurulan hediye stantlarında anneler için hazırlanan paketleri dağıttı. İçinde bir adet ekmek tahtası ile çiçek bulunan hediyelerini almanın sevincini yaşayan Kemerli anneler, Başkan Gül’e çok teşekkür ettiler.

Başta Kemer’dekiler olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlayan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Sevgili Peygamberimizin (SAV) “Cennet anaların ayakları altındadır” hadisiyle onurlandırdığı annelerimize karınca kararınca bir hediye verdik ve saygılarımızı sunduk. Hediyelerimizin üzerinde yazdığımız gibi anne; sevgi, fedakârlık, mutluluk ve yaşam kaynağı demektir.  Anneler bizim baş tacımız” şeklinde konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle