Hoşgeldiniz  

Arenalarda Atatürk’ün ahı var

Semih Köken | 02 Haziran 2017 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Arenalarda Atatürk’ün ahı var

Stadyumlara Atatürk yerine arena isminin verilmesini eleştiren Kemer Belediye Başkan Mustafa Gül, “Bazı arenalarda ot bitmiyor. Çünkü onlarda Mustafa Kemal Atatürk’ün ahı ver.  Atatürk yerine arena dediler ve ah aldılar” diye konuştu.

 

Geçtiğimiz ay TBMM’de düzenlenen törenle CHP’ye katılan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, sık sık partilerle bir araya gelerek bilgi alışverişinde bulunuyor. CHP Kemer İlçe Başkanı Erdem Cesur ile birlikte ilçe binasında bir toplantı düzenleyen Başkan Gül, partililerin sorularını cevaplandırdı.

TOPU TOPU 5 KİŞİ

Son zamanlarda kendine CHP’li süsü veren bazı kendini bilmez kişilerin, şahsını ve partisini yıpratma girişiminde bulunduklarını vurgulayan Başkan Gül, “ Bunlar topu topu 5 kişi… CHP’li gibi görünüp CHP’nin Kemer’de başarılı olmaması için çalışıyorlar. Rakip partinin tuttuğu kişilerdir. Biz bunlara hiçbir zaman prim vermedik, vermeyiz. Cevap bile vermeyiz. Onlar kendi kendilerine atıp tutsunlar. Biz kendimizi biliyoruz. Partililerimiz de sağ olsunlar,  ilk günden beri bize tam destek veriyorlar” diye konuştu

 

ÇOK ‘AH’ ALDILAR

Son günlerde gündemde olan arena isim tartışmasına da değinen Gül,   “Yeni yaptıkları statlara Gazi Mustafa Kemal’in adını vermemek için arena ismini koydular. Şimdi de bu ismi beğenmiyorlar. Geçtiğimiz günlerde Antalya protokolünün olduğu bir ortamda konuşuyorduk. Arenanın birinde çim yetişmiyormuş. Ben de dedim ki ‘Atatürk’ün ahı tutmuştur’.  Çünkü Bazı stadyumların adını değiştirdiniz. Yeni yapılan statlara da Atatürk’ün ismini vermediniz. Buralarda elbette da ot bitmez. Bu sizin arenalarda Atatürk’ün ahı var” dedi.

 

BAŞKAN GÜL’ÜN YANINDAYIZ

Başkan Mustafa Gül’ü ve CHP’yi yıpratma girişimlerinin sonuçsuz kalacağını belirten CHP Kemer İlçe Başkanı Erdem Cesur ise,  “Bizim isimlerimiz gelip geçicidir. Biz partimize, en köklü parti olan Cumhuriyet Halk Partimize ve cumhuriyetimize sahip çıkacağız. Sayın Mustafa Gül’ün partimize katılmasından rahatsız olanlar suyu bulandırmaya çalışıyorlar. Ama CHP’liler olarak Başkanımız Mustafa Gül’ün yanındayız.  Biz yuvasına geri dönen başkanımızla Kemer’e en iyi hizmete vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.  

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle