Hoşgeldiniz  

Antalyaspor hedefine ulaşamadı

Semih Köken | 29 Aralık 2015 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

(DHA)- ANTALYASPOR, Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu’nun ilk devresini 21 puanla 11’inci sırada tamamlarken kırmızı beyazlı takım, ilk yarıyı 25 puanla bitirme hedefine ulaşamadı.

11’İNCİ SIRADA TAMAMLADI

Kırmızı beyazlılar, sezonun ilk devresini 5 galibiyet, 6’şar beraberlik ve mağlubiyetle 21 puan toplayıp 11’inci sırada tamamladı, oynadığı maçlarda 25 gol attı, kalesinde ise 31 gol gördü. Antalyaspor’un evinde oynadığı 9 maç 3 galibiyet, 5 beraberlik, 1 mağlubiyetle sonuçlandı. Kırmızı beyazlılar, deplasman maçlarında ise 2 galibiyet, 5 mağlubiyet, 1 beraberlik elde etti.

13 GOLÜ ETO’O ATTI

Antalyaspor’un attığı gollerden 13’ünü Samuel Eto’o kaydetti. 34 yaşındaki Kamerunlu yıldız golcü, 2 asist yaparak takımının attığı 15 gole katkı sağladı. Eto’o ilk 11’de oynadığı 17 maçta da 1513 dakika sahada kaldı. Eto’o takım arkadaşları arasında sahada en uzun süre görev alan futbolcu oldu. Eto’o’yu, 1336 dakika görev alan Celustka ile 1193 dakika sahada kalan Zeki takip etti.

Antalyaspor’da futbolcular toplam 3 kırmızı kart, 42 sarı kart gördü. En fazla sarı kart gören oyuncu ise 5 kartla Lazarevic oldu.

ETO’O 8 MAÇ ÜST ÜSTE GOL ATMA REKORUNA ORTAK OLDU

Eto’o bu sezon 8 maç üst üste attığı golle Türk spor tarihine de adını yazdırdı. Kamerunlu yıldız, Fernandao’nun 8 maç üst üste gol atan yabancı futbolcu rekoruna ortak oldu. Eto’o attığı 13 golden 4’ünü penaltı atışından elde etti.

ANTRENÖRÜNÜ DEĞİŞTİRDİ

Sezona antrenör Yusuf Şimşek ile başlayan Antalyaspor’da, 12’nci haftada takımın başına Mehmet Uğurlu getirildi. Teknik sorumlu Mehmet Uğurlu’ya da yardım eden Eto’o, gollerinin yanı sıra, takım arkadaşlarının maçlara hazırlanmasına yardımcı oldu. Takım kaptanı olarak antrenman programı belirleyen maç taktikleri ve analizleri yapan Eto’o, son haftalarda günün büyük bölümünü tesislerde geçirerek, takımının başarısı için mesai harcadı. Sezona 4-2-3-1 oyun dizilimi ile başlayan Antalyaspor, Eto’o’nun antrenmandaki taktik çalışması sonrası 3-5-2 dizilimiyle sahaya çıkmaya başladı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle