Hoşgeldiniz  

Antalyaspor Başkan Gencer: “Önceliğimiz 3 puan”

Semih Köken | 09 Aralık 2015 | Antalya Haber, Gündem, Spor, Yaşam A- A+

(DHA)- ANTALYASPOR Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, teknik direktör görüşmelerine pazartesi günü başlayacaklarını söyledi, “Önceliğimiz Mersin İdmanyurdu maçını kazanmak” dedi.

Başkan Gültekin Gencer, takımındaki moral ve motivasyonun üst düzeyde olduğunu, teknik direktör görüşmelerini aceleye getirmek istemediklerini belirtti. Alt yapı sorumlusu Mehmet Uğurlu ve golcü fukbolcuları Eto’o yönetiminde hazırlandıkları Mersin İdmanyurdu maçından 3 puan almayı amaçlarını dile getiren Başkan Gencer, şöyle devam etti:

“Takımımız Eto’o önderliğinde Mehmet Uğurlu yönetiminde hazırlıklarını en iyi şekilde sürdürüyor. Yönetim olarak acele etmeden Antalyaspor’un geleceği için yeni teknik direktörü belirleyeceğiz. Mersin İdmanyurdu maçından sonra pazartesi günü yönetim kurulu toplantısında bazı isimler üzerinde yoğunlaşarak, çalışmalara başlayacağız.”

Başkan Gencer, Tayfur Havutçu’nun Antalyaspor’a teknik direktör olacağına ilişkin dedikodu konusunda da, “Gündemimizde hiç olmadı. Bu hafta teknik direktör görüşmeleri yapmıyoruz” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle