Hoşgeldiniz  

Antalya’nın Rus okulunun yetenekleri

Semih Köken | 04 Aralık 2015 | Antalya Haber, Gündem, Siyaset A- A+

ANTALYA’da Rus Okulu’nda öğrenim gören 6 yaşındaki Raya Demirhan ve 7 yaşındaki Jennifer Nkoane, bir televizyon kanalında yayımlanan ‘Yetenek Sizsiniz’ yarışmasında dans gösterisi ve seslendirdikleri şarkıyla büyük beğeni toplayıp ikinci tura yükseldi.

Antalya’da Eduant Uluslararası Özel Rus Okulu 1’inci sınıf öğrencileri Raya Demirhan ve Jennifer Nkoane, ‘Yetenek Sizsiniz’ yarışmasında ilk turu geçmeyi başardı. Raya ve Jennifer, ekim ayı sonundaki birinci turda jüri üyeleri Ali Taran, Seda Bakan ve Eser Yenenler’in ‘evet’ oylarıyla ikinci tura kaldı.

Annesi Rus, babası Türk olan Raya Demirhan ile annesi Ukraynalı, babası Kenyalı Jennifer Nkoane, ‘Beggin’ adlı şarkıyı seslendirdi. Dans ve şarkı performansıyla hem jüri hem de seyircilerin büyük beğenisi toplayan iki küçük yarışmacı, ikinci tur için de müzik ve dans öğretmenleri eşliğinde hazırlıklarını sürdürüyor.

Raya ve Jennifer ikinci turda söyleyecekleri şarkıyla sürpriz yapacak.7f99b7037f730e1da0c30ff3174ed0fc a42676cb5c417e92de9d11c579a4edb2

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle