Hoşgeldiniz  

ANFOK üyelerine havacılık fotoğrafları anlatıldı

Semih Köken | 15 Mart 2018 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

ANFOK üyelerine havacılık fotoğrafları anlatıldı

HAVACILIK fotoğrafçısı Sıtkı Atasoy, sivil ve askeri uçak fotoğraflarından oluşan seçkisini fotoğrafseverlerle paylaştı, çekim teknikleri hakkında sunum yaptı.

Antalya Fotoğraf Kulübü’nde (ANFOK) gerçekleşen fotoğraf sunumuna fotoğraf meraklılarının ilgisi büyük oldu. Antalya Bilim Üniversitesi Destek Hizmetleri Müdür Yardımcısı da olan Sıtkı Atasoy, 2007 yılından beri hava fotoğrafçılığıyla ilgileniyor, Türk Hava Kuvvetleri’nin tatbikat ve etkinliklerine de görevli olarak katılıp fotoğraf çekiyor.

Türkiye Havacılık Fotoğrafçıları (Spot TR) grubunun üyesi ve basın sözcüsü de olan Sıtkı Atasoy, fotoğraf karelerine aktardığı Türk savaş uçaklarının havada ve karada, gece-gündüz görüntülerini ekrana yansıtırken, her çektiği fotoğrafı hangi koşullarda oluşturduğunu, çekim tekniklerini anlattı.

Sunun sonrası soruları yanıtlayan Sıtkı Atasoy, Türkiye’de havacılık fotoğrafçılığının son yıllarda ilgi görmeye başladığını, görüntüleme için iyi bir ekipmana sahip olunması gerektiğini söyledi. Atasoy, fotoğraf çalışmalarını tamamen gönüllülük esasına dayalı olarak sürdürüldüğünü, karşılığında hiçbir menfaat beklenmediğini kaydetti.

ANFOK Başkanı Aykut Sarıyıldırım da Sıtkı Atasoy’u başarılı fotoğraf çalışmalarından ve bilgilendirmelerinden dolayı teşekkür belgesi verdi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle