Hoşgeldiniz  

30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun

SEMİH KÖKEN | 30 Ağustos 2019 | Gündem A- A+

30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun

30 Ağustos Zafer Bayramı Törenle Kutlandı
30 Ağustos Zafer Bayramı programı Cumhuriyet meydanında Atatürk anıtına çelenklerin konulması, saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunması ile başladı.
Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı ilçe jandarma komutanlığında görevli Asubay Çavuş Erkut tarafından yapıldı. Jandarma Çavuşlar, Burak Şimşek ve Semat Özak’ın , 30 Ağustos şiirleri ile devam etti.
Çelenk Proğramından sonra İlçe Kaymakamlık makamında, ilçe Kaymakamı, Jandarma ĞarnizonKomutanı Ramazan Ergel, Emniyet Müdürü Rasim Oymaağaç, Cumhuriyet Savcısı Güzay Şerbetçi ve Sahil Güvenlik Komutanı Ulvi Gören kaymakamlık makamında tebrikleri kabul ettiler.
Görevine yeni atanan Kemer Kaymakamı Murtaza Dayanç burada yaptığı konuşmada; kemer Kaymakamı olarak 30 Ağustos’ta göreve başlamam benim için büyük önem arzetmektedir. 30 Ağustos Türk tarihinde bir dönüm noktası ve önemli bir tarih. Burada Türk milleti vatanına göz dikenlere karşı neler yapabileceğini nasıl bir araya gelebileceğini ve nasıl başaracağını AP açık ortaya koymuştur. Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde hep birlikte. Ordusu ve milleti el ele vererek bu şanlı zafere ulaşmıştır.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşları ve tüm şehitlerimizi rahmet anıyor tüm Kemer’li hemşehrilerimizinde 30 Ağustos Zafer Bayramını tebrik ediyorum. Dedi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle